Dél-Afrika szabadon - egyéni körutazás

Dél-Afrika szabadon - egyéni körutazás
Dél-Afrika szabadon - egyéni körutazás
Dél-Afrika szabadon - egyéni körutazás
Dél-Afrika szabadon - egyéni körutazás

Összefoglaló az utazásról

Utazás módja: Egyénileg
Utazás típusa: Körút
Legkedvezőbb alapár/fő: 0 Ft / fő / éjtől
Részletes kalkuláció / időpont módosítás »

Utazás leírása, tudnivalók

Egyéni körutazás Dél-Afrikában

Program:

Dél-Afrika egyéni körutazás 1. nap:
Megérkezés Fokvárosba. Privát transzfer a választott szállodába. Rövid pihenés után félnapos városnézés a Dél-Afrika gyönyörű fekvésű városában: a belváros felhőkarcolói, a Maláj negyed, Jóreménység vára, Company's Garden a parlament épületével. Jó idő esetén helyszíni fizetéssel (kb.22 EUR/fő) lehetőség nyílik kabinos felvonóval feljutni a város jelképévé vált Tábla-hegyre. Továbbutazás a Signal-hegyre, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Atlanti- óceánra. A Robben-sziget is látható, ahol Dél-Afrika későbbi elnöke, Nelson Mandela raboskodott. A program végén látogatás egy gyémántcsiszoló és ékszerkészítő üzembe, majd séta a város bevásárló és szórakoztató központjának számító Victoria & Alfred Waterfronton. Szállás Fokvárosban.

Dél-Afrika egyéni körutazás 2. nap:
Szabad program Fokvárosban.

Fakultatív programlehetőség: egész napos kirándulás a Cape-félszigeten: a 12 Apostol hegyvonulata mentén haladva utazás egy, az Atlanti-óceán partján fekvő hangulatos halászfaluba. Jó idő esetén hajókirándulás tehető a fókák szigetére, ahol kb. 4000 fóka él. Továbbutazás a Jóreménység Foka Nemzeti Parkba, ahol az Atlanti- és az Indiai-óceán találkozásának a Cape Point-nak, majd a Jóreménység-fokának megtekintése. Végül a félsziget egyik különleges látványossága következik, az afrikai pingvinek kolóniája Simon's Town mellett.

Dél-Afrika egyéni körutazás 3. nap:
Szabad program Fokvárosban. Szállás Fokvárosban.

Fakultatív programlehetőség: egész napos kirándulás a Fokváros környékén található borvidékre. Útközben rövid megálló Paarlban, ahol az afrikans nyelv emlékművének megtekintése. Továbbutazás Stellenbosch- ba, mely híres fokföldi stílusban épült fehér házairól, látogatás a Falu Múzeumban, mely az első telepesek életét mutatja be. A túra két, borkóstolóval egybekötött látogatást tartalmaz egy borgazdaságban illetve pincészetben. Szállás Fokvárosban.

Dél-Afrika egyéni körutazás 4. nap:
Transzfer a repülőtérre, hazautazás vagy hosszabbítási lehetőség.

Dél-Afrika egyéni körutazás hosszabbítási lehetőségek:

1.
KRUGER NEMZETI PARK
Dél-Afrika egyéni körutazás hosszabítás 1. nap:
Megérkezés Johannesburgba. Transzfer személygépkocsival a Kruger Nemzeti Parkba, Dél-Afrika legnagyobb és leghíresebb vadrezervátumába (kb.450 km). Útközben rövid, panorámás városnézés a fővárosban, Pretoriában: a gyönyörű parkkal körülvett Union Building épületének megtekintése, ahol mindenkori elnöki irodák kapnak helyet. Késő délután megérkezés a nemzeti parkba, mely 147-féle emlősnek, köztük az öt nagyvadnak (oroszlán, párduc, bivaly, elefánt, orrszarvú) és több mint 500-féle madárnak ad otthont. Vacsora és szállás a nemzeti parkhoz közeli szálláshelyen.

Dél-Afrika egyéni körutazás hosszabítás 2. nap:
Szabad program. Fakultatív programlehetőség: egész napos szafari nyitott járművel, helyi vezetővel. Vacsora és szállás a nemzeti parkhoz közeli szálláshelyen.

Dél-Afrika egyéni körutazás hosszabítás 3. nap:
Reggeli után visszautazás személygépkocsival Johannesburg repülőterére a különleges természeti látnivalókban gazdag panoráma útvonalon (kb.450 km). Útközben látható Graskop, a 30 m magas Pinnacle meredek szikla képződménnyel, a Lisbon Falls, a 90 m magasságból alázuhanó vízesés és a Blyde kanyont, melyet a világ 3. legnagyobb kanyonjaként tartanak számon. Hazautazás menetrend szerinti repülőjáratokkal.

Időpontok és részvételi díjak:
2016. november 1. - 2017. március 31. (kivéve a 2016.december 20. - 2017. január 10. közötti ünnepi időszak)
Kétágyas szobában: 246 000.- Ft/fő
Egyágyas szobában: 284 000.- Ft/fő

A KRUGER NEMZETI PARK hosszabítás részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza: utazás Johannesburg repülőtér- Kruger Nemzeti Park között személygépkocsival, 2 éjszakai szállás helyi négycsillagos kategóriájú szálloda kétágyas, zuhanyozós szobáiban, félpanziós ellátás, baleset-, betegség-és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás.

Fakultatív program:
Egész napos szafari: 42 000 Ft/fő

Minimum létszám: 4 fő


2.
SUN CITY- PILANESBERG NEMZETI PARK
Dél-Afrika egyéni körutazás hosszabítás 1. nap:
Megérkezés Johannesburgba. Továbbutazás személygépkocsival Sun City-be, Dél-Afrika leghíresebb és legnagyobb üdülőkomplexumába (kb.240 km).
Útközben rövid, panorámás városnézés a fővárosban, Pretoriában: a gyönyörű parkkal körülvett Union Building épületének megtekintése, ahol mindenkori elnöki irodák kapnak helyet. Szállás Sun City-ben.

Dél-Afrika egyéni körutazás hosszabítás 2. nap:
Pihenés, szabad program Sun City-ben. A területen négy szálloda, több úszómedence, mesterségesen kialakított tengerpart, két világszínvonalú golfpálya, kaszinó, játéktermek, mozi, szórakoztatóközpont és különböző üzletek állnak a vendégek rendelkezésére. A szállóvendégek ingyenes belépőt kapnak az úszómedencékhez, a Hullámok Völgyébe, amely egy vízi paradicsom vízesésekkel, tavakkal és hullámmedencékkel, a kaszinóba, a teniszpályára és a madárparkba. Térítés ellenében vehetők igénybe a következő szolgáltatások: Waterworld (jetski, parasailing, motorcsónak bérlése), krokodilpark, lovaglás, golf. A park területén közlekedő buszok igénybevétele ingyenes. Szállás Sun Cityben.

Dél-Afrika egyéni körutazás hosszabítás 3. nap:
Elutazás személygépkocsival a Sun City mellett található Pilanesberg Nemzeti Parkba. Az ország harmadik legnagyobb rezervátumában megközelítőleg 8000 vadállat él. Félnapos, (kb. 3 órás) nyitott járműves szafari során kis szerencsével oroszlán, elefánt, orrszarvú, zebra, zsiráf és számos más állatfajt látható. Vacsora és szállás a nemzeti park területén.

Dél-Afrika egyéni körutazás hosszabítás 4. nap:
Reggeli után visszautazás személygépkocsival a johannesburgi repülőtérre. Hazautazás.

Időpontok és részvételi díjak:
2016. november 1. - 2017. március 31. (kivéve a 2016.december 20. - 2017. január 10. közötti ünnepi időszak)
Kétágyas szobában: 248 000.- Ft/fő
Egyágyas szobában: 332 000.- Ft/fő

A SUN CITY- PILANESBERG NEMZETI PARK hosszabítás részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza: utazás Johannesburg repülőtér- Sun City- Pilanesberg Nemzeti Park- Johannesburg között személygépkocsival, 2 éjszakai szállás Sun City-ben helyi háromcsillagos kategóriájú, 1 éjszaka a Pilanesberg Nemzeti Park területén négycsillagos lodge kétágyas, zuhanyozós szobáiban, reggeli, egy vacsora, félnapos nyitott járműves szafari, baleset-, betegség-és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás.

Minimum létszám: 4 fő


3.
VIKTÓRIA VÍZESÉS- ZAMBIA
Dél-Afrika egyéni körutazás hosszabítás 1. nap:
Megérkezés Johannesburgba. Transzfer a szállodába. Szabad program. Szállás Johannesburgban.

Dél-Afrika egyéni körutazás hosszabítás 2. nap:
Reggeli után elutazás az egyénileg foglalt repülővel Livingstone-ba. Transzfer a szállodába. Délután a Föld egyik legszebb természeti látványosságának, a Viktória vízesésnek a megtekintése a zambiai oldalról. A világ legszélesebb vízesése mintegy 100 méteres mélységbe zuhan le. Este fakultatív programlehetőség: hajókázás naplementekor a Zambezi-folyón. Szállás Livingstone-ban.

Dél-Afrika egyéni körutazás hosszabítás 3. nap:
Szabad program Livingstone-ban. Fakultatív programlehetőség: kb. 3 órás szafari nyitott járművel és helyi vezetővel a Mosi-oa-Tunya Nemzeti Parkban. A Zambezi-folyó mentén, a vízesést is magába foglaló nemzeti parkban akár zsiráf, zebra, elefánt, krokodil vagy víziló is látható. Szállás Livingstone-ban.

Dél-Afrika egyéni körutazás hosszabítás 4. nap:
Reggeli után transzfer a livingstoni repülőtérre. Hazautazás.

Vízum Zambiába belépéskor: kb. 50 USD/fő

Időpontok és részvételi díjak:
2016. november 1. - 2017. március 31. (kivéve a 2016.december 20. - 2017. január 10. közötti ünnepi időszak)
Kétágyas szobában: 248 000.- Ft/fő
Egyágyas szobában: 332 000.- Ft/fő

A VIKTÓRIA VÍZESÉS- ZAMBIA hosszabbítás részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza: 1 éjszakai szállás Johannesburgban, 2 éjszakai szállás Livingstone-ban helyi háromcsillagos kategóriájú szállodák kétágyas, zuhanyozós szobáiban, reggeli, egy kb. háromórás Viktória vízesés túra helyi, angolul beszélő idegenvezetővel , baleset-, betegség-és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás.

Fakultatív programok:
Hajókázás a Zambezi folyón: 27 000 Ft/fő
3 órás szafari a Mosi-oa-Tunya Nemzeti Parkban: 19 000 Ft/fő

Minimum létszám: 4 fő

 • Utazás módja
  Egyénileg
 • Ár tartalmaz
  3 éjszakai szállás a választott szálloda kétágyas, zuhanyozós szobáiban
  Reggelis ellátás
  Repülőtéri transzferek
  Egy félnapos városnézés Fokvárosban angolul beszélő sofőr /idegenvezetővel
  Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítás
  Útlemondási biztosítás
 • Ár nem tartalmaz
  Repülőjegy ára
  Fakultatív program
  A választott hosszabbítási lehetőség részvételi díja és fakultatív programjának díja

Elérhető csomagajánlatokhoz, indulásokhoz kérje ajánlatunkat!

Az utazás szervezője

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó cikkek
Megtekintett utak, szálláshelyek

Dél-Afrika szabadon - egyéni körutazás

Dél-Afrikai Köztársaság - Fokváros

A keresett ajánlat már nem elérhető. Az alábbi utazásokat ajánljuk helyette:
Botswana és Zimbabwe körutazás
Legjobb ár*:
1.499.000 Ft / fő / 8 éjtől *2018. január 16-i érkezéssel
Indonézia - Jáva kiskörút - egyéni körutazás
Legjobb ár*:
162.000 Ft / fő / 4 éjtől *2017. december 15-i érkezéssel
Bali - ízek imák szerelmek nyomában - egyéni körutazás
Legjobb ár*:
209.000 Ft / fő / 4 éjtől *2017. december 15-i érkezéssel
Perui körutazás
Legjobb ár*:
819.000 Ft / fő / 10 éjtől *2018. április 29-i érkezéssel
Üzbegisztán öröksége
Legjobb ár*:
349.000 Ft / fő / 5 éjtől *2018. május 23-i érkezéssel