Ázsia Indonézia Bali Bali
járványügyi kockázati besorolás: utazásra nem javasolt

Bali - Csoportos körutazás üdüléssel *****

Bali - Csoportos körutazás üdüléssel *****
Bali - Csoportos körutazás üdüléssel *****
Bali - Csoportos körutazás üdüléssel *****
Bali - Csoportos körutazás üdüléssel *****
Bali - Csoportos körutazás üdüléssel *****
Bali - Csoportos körutazás üdüléssel *****
Bali - Csoportos körutazás üdüléssel *****

Összefoglaló az utazásról

Utazás ideje: 2021. január 15 - január 26.
További indulási időpontok »
Időtartam: 12 nap (péntek - kedd)
Utazás módja: Repülő
Ellátás: Reggeli
Utazás típusa: Körút
Legkedvezőbb alapár/fő: 613.000 Ft / fő / 11 éjtől
Részletes kalkuláció / időpont módosítás »

Utazás leírása, tudnivalók

Aki Bali igazi arcára kíváncsi, annak kihagyhatatlan helyszín Ubud. A varázslatos falut az ,,Ízek, imák, szerelmek" című hollywoodi film tette híressé, ám szerencsére a turisták élénkebb jelenléte ellenére őrzi a kulturális és képzőművészeti hagyományokat és az autentikus balinéz hangulatot.

Illatozó virágok, bársonyos rizsföldek, kecses templomok kísérik itt az utazók lépteit a művészeket is gyakran inspiráló misztikus környezetben. Az itt eltöltött napok során a hindu szentélyek mellett számos természeti szépség, sőt egy fűszerpark és aFiatalság Szent Forrása is felfedi titkait. A körutazás végén tengerparti pihenés és feltöltődés vár az utazókra kitűnő színvonalú, választható négy- vagy ötcsillagos szállodában.

Denpasar - Ubud - Besakih - Penglipuran (Bangli) - Batur hegy - Tampaksiring - (Ubud) - Kemenuh - Betubullan - Uluwatu - Nusa Dua / Tanjung Benoa - Tanah Lot - Beratan-tó - (Nusa Dua / Tanjung Benoa) - Denpasar

Bali 1. nap: Budapest - Denpasar

Elutazás Budapestről az esti órákban átszállással Denpasarba. Éjszaka a repülőgépen.

Bali 2. nap: Denpasar - Ubud

Érkezés Balira helyi idő szerint az esti órákban. Transzfer Ubudba, ahol bejelentkezés a szállodába, vacsora és szállás.

Bali 3. nap: Ubud

Reggeli a szállodában. Délelőtt szabad program. Ubud rizsföldekkel és dús erdőkkel szabdalt varázslatos vidéke megmutatja Bali igazi arcát. A hagyományos balinéz kultúra itt mindenhol jelen van: a táncelőadásokban, a zenében, a színes portékákban, a gasztronómiában és a mindennapokban. Délután látogatás a helyi piacon, majd látogatás az Elefántbarlanghoz (Goa Gajah), a IX században épített hindu szentélyhez, melynek misztikumát csak növeli, hogy bejárata egy démoni arcot ábrázol. Visszautazás a szállodába, útközben megálló a rizsföldek között. Szállás Ubudban.

Bali 4. nap: Besakih - Penglipuran (Bangli) - Batur hegy - Tampaksiring

Reggeli a szállodában. Egész napos kirándulás, mely során látogatás a Besakih templomban, Bali legnagyobb templom komplexumában. A hindu vallás legfontosabb temploma a sziget szent vulkánja, a Mount Agung oldalában helyezkedik el. Továbbutazás egy XVI. században alapított faluba ( Pendlipuranba), mely még ma is őrzi a több száz éves építészeti és kulturális hagyományokat. A település varázsát a bambuszból készült épületek látványa és a helyiek vendégszeretete adja. Ebéd egy helyi étteremben, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Batur hegyre. Délután látogatás egy fűszerparkban, ahol többek között kávét, kakaót és vaníliát termesztenek. Lehetőség nyílik a világ egyik legritkább és legdrágább kávéja, a luwak kávé kostolására is. Továbbutazás a Fiatalság Szent Forrásához, ahol a helyiek gyermekáldásért és fiatalságuk megőrzéséért imádkoznak az istenekhez, ajándékokat hoznak nekik és megfürdenek a földből feltörő forrásban. Visszautazás a szállodába. Szállás Ubudban.

Bali 5. nap: Kemenuh - Batubullan - Uluwatu - Nusa Dua / Tanjung Benoa

Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés. Utazás a sziget deli része felé. Útközben látogatás a fafaragásairól ismert Kemenuh faluban, majd a híres indonéz batikművészetről ismert Batubullan faluban. Délután a sziklaszirtre épült Uluwatu templom megtekintése, melyet a Balit a gonosz démonoktól megvédő úgynevezett "tengeri iránytemplomok" egyikeként építettek a XI. században. Ezt követően egy helyi tradicionális táncelőadást láthatnak a résztvevők, mely Ramayana hercegnő történetét meséli el ritmusos tánccal, ,,cak-cak" szavakat kántálva, a háttérben a naplemente látványával. Transzfer a választott tengerparti szállodába Nusa Duán vagy Tanjung Benoán. Este szilveszteri gálavacsora és az óév elbúcsúztatása balinéz hangulatban.

Bali 6. nap: Nusa Dua vagy Tanjung Benoa

Reggeli után szabad program pihenésre, kikapcsolódásra a tengerparti szállodában.

Bali 7. nap: Tanah Lot - Beratan-tó

Reggeli a szállodában. Délelőtt kirándulás a XVII. században épült Tanah Lot sziklatemplomhoz, mely csak apály idején közelíthető meg gyalogosan. Látogatás az Alas Kedaton templomot őrző majmok élőhelyén, a Majomerdőben, ahol egészen közelről, természetes környezetükben lehet megfigyelni a bolondos és vidám állatokat. A Beratan-tó partján a csodálatos hegyvidéki környezetben épült híres úszó templom, az Ulun Danu Beratan megtekintése. Ebéd egy helyi étteremben, majd kirándulás az 1740-ben alapított Mengwi királyi család főtemplomához (Taman Ayun). Visszautazás a tengerparti szállodába

Bali 8. nap: Nusa Dua vagy Tanjung Benoa

Reggeli után szabad program a választott tengerparti szállodában.

Bali 9. nap: Nusa Dua vagy Tanjung Benoa

Reggeli után szabad program a választott tengerparti szállodában. A szilveszteri és a februári csoport eseténben késői délutáni kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás az esti órákban.

Bali 10. nap: Denpasar-Budapest

Reggeli után szabad program a választott tengerparti szállodában. Késői kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a repülőtérre az esti órákban. Hazautazás Budapestre átszállással. A szilveszteri és a februári csoport esetén hazaérkezés Budapestre a reggeli órákban.

Bali 11.nap

Hazaérkezés helyi idő szerint a reggeli órákban.

 • Érintett városok
  Ubud, Bali
 • Utazás módja
  Repülő
 • Ár tartalmaz
  • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest - Denpasar  - Budapest útvonalon átszállással, turista osztályon
  • illetékek
  • 3 éjszakai szállás Ubudban  helyi besorolás szerinti ötcsillagos szállodában és 5 éjszakai szállás a választott négy- vagy ötcsillagos tengerparti szálloda kétágyas szobáiban
  • reggelis ellátás, 1 vacsora, 2 ebéd
  • repülőtéri transzferek autóbusszal
  • a leírás szerinti programok belépővel
  • magyar idegenvezető   
 • Ár nem tartalmaz
  • borravalók
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  • útlemondási biztosítás
 • Szobajellemzők
  3 éjszakai szállás Ubudban helyi besorolás szerinti ötcsillagos szállodában és 5 éjszakai szállás a választott négy- vagy ötcsillagos tengerparti szálloda kétágyas szobáiban
Legjobb árak:
2021.01.15 - 2021.01.26 Legjobb ár$
11 éjtől, Reggeli
Szobatípus: Óceánra néző kétágyas szoba
613.000 Ft / fő
Elérhető indulások:
Időtartam:
Utazás módja:
Ellátás:
Szobatípus:
2020.12.26 - 2021.01.05
10 éj, Reggeli, Repülő
Szobatípus: Óceánra néző kétágyas szoba
787.000 Ft / fő
2021.01.15 - 2021.01.26
11 éj, Reggeli, Repülő
Szobatípus: Óceánra néző kétágyas szoba
613.000 Ft / fő
2021.02.10 - 2021.02.21
11 éj, Reggeli, Repülő
Szobatípus: Óceánra néző kétágyas szoba
613.000 Ft / fő

Az utazás szervezője

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó cikkek
Közel

Négy városban emelkedik a koronavírus koncentrációja

Megérkeztek a legújabb szennyvízvizsgálati eredmények.

Megtekintett utak, szálláshelyek