A császárvárosok és Kína természeti szépségei - csoportos körutazás

A császárvárosok és Kína természeti szépségei - csoportos körutazás
A császárvárosok és Kína természeti szépségei - csoportos körutazás
A császárvárosok és Kína természeti szépségei - csoportos körutazás
A császárvárosok és Kína természeti szépségei - csoportos körutazás
A császárvárosok és Kína természeti szépségei - csoportos körutazás

Összefoglaló az utazásról

Utazás módja: Repülő
Utazás típusa: Körút
Legkedvezőbb alapár/fő: 0 Ft / fő / éjtől
Részletes kalkuláció / időpont módosítás »

Utazás leírása, tudnivalók

A császárvárosok és Kína természeti szépségei

Repülős körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

Időpont: 2017. szeptember 1-13.

Kína, ez az elképesztő látnivalókban bővelkedő, 4000 éves kultúrájú, hatalmas területén káprázatos természeti látnivalókat felvonultató, óriási metropoliszaival és elfeledett falvaival ámulatba ejtő ország egyszerre lenyűgöző és felkavaró élmény. A mesés Kínát bemutató csoportos körutazás elvarázsol és a mágia ott van minden apró részletében: a Nagy Fal köveiben, a terrakotta agyagkatonákban, a Jangce folyó kanyarulataiban, a kézzel festett kínai selyemben és a csodálatos kínai konyhában egyaránt.

Az OTP Travel legújabb körutazása Kínába a császárvárosok, Peking, X’ian, Sanghaj látnivalói mellett a kínai természet változatos szépségét is igyekszik bemutatni. Chengdu egyedülálló óriáspanda rezervátumában természetes környezetükben figyelhetők meg e lenyűgöző állatok. Leshanban a világ legnagyobb faragott ülő Buddha szobra a hatalmas hegyből kivájva figyeli rezzenéstelenül a tájat. A háromnapos hajózás a Jangce folyó festői vidékeit, szurdokait vonultatja fel. S a körutazást záró főzőtanfolyamon még a kínai fogások titkai is elleshetők.Program:

1. nap
Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járatokkal, átszállással.

2. nap
Megérkezés kora reggel Pekingbe. Ismerkedés Kína második legnagyobb városával, mely nevének jelentése: „északi főváros”. Látogatás a világ legnagyobb terén, a Tian’anmen téren, majd a Gyöngygyárban és a 1406-1420 között épült Tiltott Városban, amely a Ming és a Qing dinasztia uralkodóinak lakóhelye volt. Este egy igazi pekingi kacsavacsora élménye vár az utazóra. Szállás Pekingben.

3. nap
Reggeli után utazás a Yu Yong-hágóhoz, a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb eső részéhez. A 2008-as pekingi Olimpiai falu, a stadion – a Madárfészek és a Pekingi Nemzeti Vízi Központ, a Vizes kocka megtekintése kívülről. Peking további felfedezése Hutong túra keretében, jellegzetes helyi riksákkal a város keskeny sikátorain, majd látogatás egy tradicionális teaházban. A vacsora után utazás a pályaudvarra, elutazás négyágyas hálókocsis vonaton Xi'an városába.

4. nap
Érkezés után transzfer a szállodába, majd reggeli után városnézés Kína egykori fővárosában, Xi’anban. A városnézés során a 652-ben épült Nagy Vadlúd Pagoda és a régi városfal, majd a páratlan terrakotta agyagkatonák megtekintése. A kínai agyagkatonákat ie. 209-210-ben temették el az első kínai császárral, Qin Shi Huangdivel, aki a több mint nyolcezer figurából álló terrakotta hadsereget azért formáztatta meg, hogy a lelkek világában is legyen támasza birodalma fenntartásában. Vacsora után, este fakultatív programlehetőség: Tang Dinasztia Show. Szállás Xi’anban.

5. nap
Reggeli után elutazás repülővel Chengduba, Szecsuan tartomány fővárosába. Látogatás Leshan város közelében, a több mint 90 évig készült, az UNESCO Világörökség részét képező Óriás Buddhánál, amelyet a Tang dinasztia idején egy szerzetes kezdett el kivésni egy folyóparti szikla oldalából. A világ legnagyobb ülő Buddhájaként számon tartott szobor több mint ezer éve teljesíti küldetését, ugyanis a természeti katasztrófák messze elkerülték Chengdu városát. Este séta a széles és keskeny sikátorok (Kuai Zhai Xiangzi) között, a város két ősi utcáján, amelyek megjelenésükkel a tradíciókhoz visszanyúló és a modern életvitelt szimbolizálják. Szállás Chengduban.

6. nap
Látogatás a világ legszínvonalasabb pandatenyésztő- és kutatóközpontjában, a chengdui Panda Központban, ahol természetes környezetben óriás és vörös pandák láthatók. A békés bambusz kertben tett kellemes séta folyamán a látogató betekintést nyer a pandák vidám életébe és étkezési szokásaiba. Délután kirándulás a People’s Parkban, a helyiek kedvelt pihenőhelyén. Spirituális kikapcsolódást szolgálnak a parkban található frissítő bonsai ligetek, mesterséges tavak és sziklakertek. Séta a Jinli úton, ahol tradicionális ételeket kínáló bárok, üzletek és kézműves boltok sokasága nyújt lehetőséget vásárlásra, a helyi kultúra megismerésére. Szállás Chengduban.

7. nap
Elutazás vonattal Chengduból Chongqingba. Vacsora után transzfer a Jangce partjára, a kikötőbe. Bejelentkezés a hajóra, a kabinok elfoglalása. Szállás a hajón.

8. nap
Egész napos hajókirándulás Kína legnagyobb, valamint a világ 3. leghosszabb folyóján, a Jangcén. Napközben kikötés a Shibaozhai pagodánál. A Vörös Pagodát úgy építették a meredek sziklafal mellé, hogy a helyiek a kilencemeletes épület belső lépcsőin haladva fel tudjanak jutni a meredek sziklafal tetejére, ahol egy buddhista templom áll. Reggeli, ebéd, vacsora és szállás a hajón.

9. nap
A hajó a Qutang-szurdok és a Wu-szurdok mellett halad el, a meredek hegyek és mély völgyek között csodálatos panoráma nyílik a természet alkotta szépségekre. A hajókirándulás folytatása a lenyűgöző falvak, szentélyek és a Goddess patak mentén. Reggeli, ebéd, vacsora és szállás a hajón.

10. nap
Kikötés és látogatás a Három Szurdok Gátnál, amely a világ legnagyobb 600 négyzetkilométer területű vízerőmű-rendszere. Transzfer Yichangba, majd elutazás gyorsvasúttal Sanghajba. Érkezés Sanghajba az esti órákban, majd transzfer a szállodába. Szállás Sanghajban.

11. nap
Reggeli után városnézés Kína legnagyobb városában, Sanghajban: az óváros, a Yu Yuan (Örömök) Kertje, amely a város legnagyobb kertje, a Sanghaj Múzeum, majd látogatás egy selyemfestő üzemben. A csillogó sáfrány falairól felismerhető Jade Buddha Templom megtekintése, amelynek belsejében egy két méter magas, ékszerekkel feldíszített fehér jade Buddha szobor ül. Ezt követően egy autentikus kínai főzőtanfolyamon vesz részt a csoport, ahol lehetőség nyílik a helyi fogások készítésének elsajátítására és kóstolására. Este séta a Bundon - Sanghaj gyarmati korszakából származó méltóságteljes utcáján, és a Nanjing úton, Kína első bevásárló utcáján. Szállás Sanghajban.

12. nap
Reggeli után a városnézés folytatása a Sanghaj Múzeumban, amely gazdag és magas színvonalú ősi kínai bronz, kerámia, festészeti és kalligráfiai gyűjteménnyel rendelkezik. Látogatás a francia negyedben és a város művészek lakta Tianzifang kerületében. Séta a hagyományokat tükröző, de újonnan épített Xintiandi negyedben, amely ma elegáns bevásárló negyed. Séta a folyóparti Binjiang sugárúton, a Huangpu folyó keleti oldalán. Transzfer a repülőtérre és elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.

13. nap
Megérkezés Budapestre a reggeli órákban.

Minimum létszám: 20 fő

 • Érintett városok
  Peking, Sanghaj
 • Utazás módja
  Repülő
 • Ár tartalmaz
  -utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Peking / Sanghaj – Budapest útvonalon és belső repülőjárattal Xi’an – Chengdu útvonalon, turista osztályon
  -a körutazás alatt utazás légkondicionált autóbusszal, Peking – Xi’an útvonalon négyágyas hálókocsis vonaton, Chengdu – Chongqing és Yichang – Sanghaj útvonalon vonaton másodosztályú ülőkocsiban
  -6 éjszakai szállás, helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
  -3 éjszakai szállás 5 csillagos folyami hajó kétágyas, fürdőszobás kabinjaiban,félpanziós ellátás, a hajón
  -teljes panziós ellátás
  -programok belépőkkel
  -baleset-, betegség- és poggyász
  -biztosításútlemondási biztosítás
  -magyar idegenvezető
 • Ár nem tartalmaz
  -lletékek 158.000 Ft/fő
  -fakultatív programok ára
  -vízum díja 27.000Ft/fő

  Választható opciók:
  Peking – Kungfu show 13000 HUF /fő
  Xi’an - Tang Dinasztia show 11000 HUF /fő
  Sanghaj - hajókázás a Huang Pu folyón 9000 HUF /fő
 • Szobajellemzők
  6 éjszakai szállás, helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban, 3 éjszakai szállás 5 csillagos folyami hajó kétágyas, fürdőszobás kabinjaiban, valamint 1 éjszaka Peking – Xi’an útvonalon négyágyas hálókocsis vonaton.

Elérhető csomagajánlatokhoz, indulásokhoz kérje ajánlatunkat!

Az utazás szervezője

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó cikkek
Heti Cuki

Bécsi happy end az ausztrál pingvineknek

Hányattatott sors jutott nekik, Bécsben új otthonra találtak.

Túra

Ne mondjon le télen sem a túrázásról - utazzon inkább egzotikus helyre!

Mianmar, Costa Rica, Hawaii és még soroljuk - itt vétek lenne a tengerparton henyélni.

Távol

Korcsolyázás a Maldív-szigeteken

Csak mert meleg van, nem kell lemondani a téli sportokról.

A keresett ajánlat már nem elérhető. Az alábbi utazásokat ajánljuk helyette:
88. Genfi Autókiállítás - tartalmas programokkal
Legjobb ár*:
115.000 Ft / fő / 4 éjtől *2018. március 15-i érkezéssel
USA - A nyugati part fényei és a Grand Canyon - körutazás
Legjobb ár*:
652.000 Ft / fő / 10 éjtől *2018. május 3-i érkezéssel
Éjféli napsütésben Lappföld és az Északi-fok
Legjobb ár*:
415.000 Ft / fő / 5 éjtől *2018. március 20-i érkezéssel
Ezerarcú Portugália - ősz és tavasz
Legjobb ár*:
239.000 Ft / fő / 7 éjtől *2018. március 10-i érkezéssel
USA –„Elfújta a szél”- a titokzatos Dél
Legjobb ár*:
663.000 Ft / fő / 8 éjtől *2018. április 5-i érkezéssel