Európa Olaszország Észak-Adria Velence
járványügyi kockázati besorolás: utazásra nem javasolt

Hétvége Velencében magyar idegenvezetéssel

Hétvége Velencében magyar idegenvezetéssel
Hétvége Velencében magyar idegenvezetéssel
Hétvége Velencében magyar idegenvezetéssel
Hétvége Velencében magyar idegenvezetéssel
Hétvége Velencében magyar idegenvezetéssel

Összefoglaló az utazásról

Utazás módja: Busz
Utazás típusa: Városlátogatás
Részletes kalkuláció / időpont módosítás »

Utazás leírása, tudnivalók

3 napos utazás Velencébe, magyar nyelvű idegenvezetéssel, szállással.


Autóbuszos utazás:

Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 - 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

Idegenvezetés:

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz.

Kérjük, az utazáshoz szükséges érvényes úti okmányról időben gondoskodni szíveskedjék!


Felszállás:

04:30 óra, Győr városháza oldala buszmegállóból

06:00 óra, Sopron GYSEV pályaudvar elől

07:15 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

1. nap - Folyamatos utazás, rövid pihenők tartásával Triesztbe. Látogatás a tengerparton kiugró sziklaszirtre épített Miramare kastélynál. Majd városnézés Trieszt belvárosában (Piazza Unit? d'Italia, Városháza óratornyos épülete, San Giusto katedrális...). Továbbutazás a tengerhez, a szállás elfoglalása Jesolo környékén (2 éj).

2. nap - Korai reggeli után indulás Punta Sabbioniba, innen hajózás a Velencei lagúna gyöngyszemére, Burano szigetére. A kis sziget a csipkekészítés mellett egyedülálló hangulatáról és színes házairól ismert. Továbbhajózás Velencébe, városnézés (Szt. Márk tér, Campanile, Szt. Márk székesegyház, Rialto, Canal Grande...). Szabadidő, lehetőség a város egyéni felfedezésére, egyéni múzeumlátogatásra, pl. Doge Palota. A fakultatív félpanziós vacsora Velencében, a Canal Grande mentén egy helyi hangulatos étteremben lesz. A nap végén visszahajózás Punta Sabbioniba, majd utazás a szálláshoz.

3. nap - Reggeli után utazás Aquileiába, a katedrális és gyönyörű mozaikpadlója, majd az ókori romok megtekintése. A várost a rómaiak alapították, és a birodalom ideje alatt az egyik legnagyobb kiterjedésű település volt. Utazás Gradoba, a ,,Nap szigete"-ként emlegetett üdülővárosba. A csodálatos tengerpart, a lagúna, a történelmi központ festői utcái, a régi ókeresztény templom adják Grado sajátos varázsát. Indulás Magyarország felé, rövid pihenő Tarvisio városában, vásárlási lehetőség a jól ismert bőrpiacon. Érkezés a kiindulási helyekre a késő esti órákban.

 • Érintett városok
  Trieszt, Tarvisio, Velence
 • Utazás módja
  Busz
 • Árak
  A katalógus árkalkulációja 2019. december 1- jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=325 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, az irodánk jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult az irodánk a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

  Előfoglalási kedvezmény: Minden utunkra (a karneváli utak kivételével), ha 2020. március 10-ig irodánkban jelentkezik, úgy előlegfizetés esetén 5%, a teljes összeg befizetése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból.
   
  Törzsutas kedvezmény: minden 2018. v. 2019. évben irodánkkal saját többnapos utunkon részt vett utasunk és a vele együtt foglaló 1 személy részére 5%.
   
  Gyermekkedvezmény: 14 éves korig a részvételi díj 20%-a, 2 felnőttel egy szobában, 3. ágyon.
   
  Nyugdíjas kedvezmény: 5%.
   
  Nászutas kedvezmény: 10%.
   
  A kedvezmények csak az alapárra vonatkoznak, nem vonhatók össze, egy foglaláson belül egy kedvezménytípus érvényesíthető, egynapos programjainkra nem érvényesek. A kedvezmények csak foglaláskor - utólagosan nem - érvényesíthetőek.
   
  Amennyiben Ön kedvezményre tart igényt kérjük, annak jelzését foglaláskor megtenni szíveskedjék, mivel a kedvezmények adása nem kötelező érvényű.
 • Ár tartalmaz
  A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.
   
  Tartalmazza: az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát
 • Ár nem tartalmaz
  Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját (város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.
   
  Biztosítás, fakultatív programok:
   
  Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornobiztosítás irodánkban külön köthető. Aegon és Colonnade.
   
  Fakultatív programokat általában 15 fő jelentkezése esetén szervezünk.
 • Szobajellemzők
  Szállodai kategóriák: az adott ország besorolásainak felelnek meg, ezek eltérhetnek a magyarországi kategóriáktól! Minden utazásra középkategóriájú ***/** szállást foglalunk Utasainknak. A programokban szereplő szállásokról részletes felvilágosítást irodánkban személyesen szívesen adunk Önnek.

  Szállodai elhelyezés: valamennyi utunkon 2-3 ágyas, zuhanyzós, WC-vel ellátott szobát biztosítunk.

  Egyágyas felár: azoknak az Utasoknak kell megfizetniük, akik egyágyas elhelyezést vesznek igénybe. Amennyiben valaki társítást vállal és sikerül társat találni az út indulásáig, értelemszerűen kétágyas elhelyezést kapnak. Amennyiben a társítás nem valósul meg, az egyágyas felár fizetendő! Félpanzió: reggeli és az adott országra jellemző vacsora (2 vagy 3 fogás). Italfogyasztás egyénileg fizetendő.
 • Ellátás
  reggeli
 • További információk
  Idegenforgalmi adók (IFA): városonként, hotelenként eltérő, melyeket sokszor évközben is változtatnak a szállásadók. Ezért ezeket a belépőkkel együtt kérjük az autóbuszon, idegenvezetőnknek külön megfizetni szíveskedjenek. Általában 2,-3,-4 EUR/Fő/éj

  Soproni indulás helyszíne: GYSEV vasúti pályaudvar Spar oldala. További indulási és érkezési helyszínek többnapos útjaink esetében.
   
  A programok végén, a hazaúton a csatlakozási pontokon - transzferek összehangolása miatt - 1-1,5 órás várakozási idő előfordulhat. A transzfereket, ill. csatlakozási lehetőségeket irodánk a résztvevők a résztvevők létszámától függően 8-16 fős kisbuszokkal, illetve személyautókkal végzi. Átszállás Sopronban. A Jakab Reisen fenntartja a jogot a felszállási időpontok változtatására, esetleges útvonal módosítás a beszállításokból adódóan előfordulhat.

Elérhető csomagajánlatokhoz, indulásokhoz kérje ajánlatunkat!

Az utazás szervezője

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó cikkek
Hírek

Ezek a legújabb szennyvízvizsgálati eredmények a koronavírus örökítőanyagáról

A vizsgálat öt napra előre tudja megjósolni a várható tendenciákat.

Balaton

Ez lett Magyarország kedvenc kilátója

Csupán 30 szavazat döntött az Év Kilátója verseny első két helyezettje között.

Megtekintett utak, szálláshelyek

Hétvége Velencében magyar idegenvezetéssel

Olaszország - Észak-Adria - Velence

A keresett ajánlat már nem elérhető. Az alábbi utazásokat ajánljuk helyette:
Velence - Padova és Treviso
Legjobb ár*:
52.800 Ft / fő / 2 éjtől *2020. november 20-i érkezéssel
Szardínia és Korzika körutazás
Legjobb ár*:
347.000 Ft / fő / 7 éjtől *2021. június 16-i érkezéssel
Szicília nagykörutazás
Legjobb ár*:
197.500 Ft / fő / 8 éjtől *2020. október 24-i érkezéssel
Az Arab-öböl gyöngyszeme, Doha
Legjobb ár*:
199.000 Ft / fő / 4 éjtől *2020. december 4-i érkezéssel
Tündöklő Toszkána és Provence
Legjobb ár*:
587.000 Ft / fő / 10 éjtől *2021. június 5-i érkezéssel