Izraeli körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel - 2018. tavasz

Izraeli körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel - 2018. tavasz
Izraeli körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel - 2018. tavasz
Izraeli körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel - 2018. tavasz
Izraeli körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel - 2018. tavasz
Izraeli körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel - 2018. tavasz
Izraeli körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel - 2018. tavasz

Összefoglaló az utazásról

Utazás ideje: 2018. március 15 - március 22.
További indulási időpontok »
Időtartam: 8 nap (csütörtök - csütörtök)
Utazás módja: Repülő
Ellátás: Félpanzió
Legkedvezőbb alapár/fő: 269.000 Ft / fő / 7 éjtől
Részletes kalkuláció / időpont módosítás »

Utazás leírása, tudnivalók

Tel-Aviv - Karmel-hegy - Kána - Názáret - Akko - Tábor-hegy - Kapernaum - Tabgha - Nyolc Boldogság hegye - Yardenit - Jerikó - Holt-tenger - Betlehem - Jeruzsálem - Ein Karem - Tel-Aviv - Jaffa

Időpontok: 2018. március 15 – 22., április 11 – 18., 19 – 26., május 2 – 9., 16 – 23., május 29. – június 5.

Izrael felfedezéséhez egy hét aligha lenne elég. Körutazásunk mégis kísérletet tesz rá: Izrael legszebb és legérdekesebb tájait igyekszik bemutatni. A különleges atmoszférájú, három nagy világvallás zarándokhelyéül is szolgáló Jeruzsálemet évről-évre milliók keresik fel, hogy csodálatos látnivalóinak felfedezése mellett, végig mehessenek a Keresztúton – a Via Dolorosán, Jézus utolsó útján, vagy a Siratófal ősi köveinek réseibe elhelyezhessék a kívánságcéduláikat és imádkozhassanak ezen a valóban páratlan helyen. Míg Jeruzsálem történelmi és vallási központ, addig a Földközi-tenger partján fekvő Tel-Aviv Izrael gazdasági centruma. A mindig vibráló, európai hangulatú Tel-Avivban tengerparti sétányok, piacok, Bauhaus épületek, árnyas utcák és Jaffó művésznegyedének girbegurba utcácskái várják a turistát.
A Biblia szent helyei: az angyali üdvözlet és Jézus gyermekkorának helyszíne Názáret, az UNESCO Világörökség részét képező Akko, a Genezáreti-tó, melynek partján, Tabghában történt a kenyér- és halszaporítás, a világ legszentebb folyamaként ismert Jordán-folyó valamint a Születés templomát őrző, palesztin fennhatóság alatt álló Betlehem is része a gazdag programú izraeli körutazásnak.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 1. nap
Elutazás Budapestről Tel Avivba menetrend szerinti repülőjárattal. Érkezés után autóbusszal transzfer Haifába, ahol vacsora és szállás.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 2. nap
Reggeli után egész napos autóbuszos kirándulás: Haifán a Stella Maris Kolostor és a Bahai kert megtekintése kívülről, majd tovább utazás Kánába, az újszövetségi menyegző helyszínére. Názáretben az Angyali Üdvözlet Bazilika meglátogatása. Séta az UNESCO világörökség részét képező Akko óvárosában, melynek látnivalói az arab piac, a kereszteskori falak, a keresztes lovagok vára és a kikötő. Vacsora és szállás Haifán.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 3. nap
Reggeli után a kirándulás a Galileai-tó szent helyeire. Yardenit, a híres keresztelő hely megtekintése után Capernaumban látogatás Szent Péter házánál, a régi zsinagógánál és az Úr Asztala Kápolnánál. Tabghában a kenyér és halszaporítás csodájának helyszíne és a bizánci mozaik megtekintése. Továbbutazás a Nyolc Boldogság hegyére, a Ferences Kápolnához, mely a Hegyi Beszéd színhelye volt. A Béke kilátóról gyönyörű panoráma nyílik az egész tóra és Galileára. Vacsora és szállás Haifán.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 4. nap
Reggeli után elutazás Jerikóba, ahol Zakeus fája és Elizeus forrásának megtekintése után utazás a Holt – tengerhez fürdési lehetőséggel. Ezután látogatás egy különleges sivatagi kilátónál, ahonnan gyönyörű látvány nyílik a Szent György kolostorra. Továbbutazás Bethlehembe, ahol vacsora és szállás.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 5. nap
Reggeli után egész napos kirándulás Jeruzsálembe, ahol a városnézés során az Olajfák hegyének, a Miatyánk templomának, a Getshemane kertnek és Szűz Mária sírjának megtekintése. Séta a Via Dolorosán, követve a Keresztút állomásait egészen a Golgota hegyén található Szent Sír Templomáig, majd látogatás a Nyugati Falnál (Siratófalnál). Vacsora és szállás Betlehemben.
Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 6. nap
Reggeli után látogatás a Születés Templomában, Jézus feltételezett születési helyén, majd kirándulás a Betlehemtől 3 km távolságra található Pásztorok mezejére. Itt jelent meg egy angyal a pásztoroknak , hogy hírül adja nekik a Megváltó születését. Látogatás a Sion-hegyen, ahol az Elszenderülés Temploma, az Utolsó Vacsora terme és Dávid király feltételezett sírja található, majd a Sion és Jaffa kapuk megtekintése. Séta és szabadidő Jeruzsálem óvárosában. Vacsora és szállás Betlehemben.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 7. nap
Reggeli után utazás Ein Karembe, látogatás Keresztelő Szent János templomában és a festői völgy túlsó oldalán található Erzsébet és Szűz Mária találkozásának templomában. A városnézés folytatása Jeruzsálemben, ahol a Parlament épületének és a Menóra, az ország jelképének megtekintése kívülről. Szabad program a nyüzsgő belvárosban. Vacsora és szállás Jeruzsálemben.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 8. nap
Reggeli után kijelentkezés a szállodából, Transzfer Tel Avivba, ahol autóbuszos városnézés. A Karmel piac meglátogatása után séta az óvárosi részen, Jaffában: az óratorony, a bolhapiac, a művész negyed és a világítótorony megtekintése. Transzfer a repülőtérre, majd hazautazás menetrend szerinti repülőjárattal Budapestre.

Minimum létszám 35 fő.

 • Utazás módja
  Repülő
 • Ár tartalmaz
  • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest-Tel Aviv-Budapest útvonalon turista osztályon, személyenként egy feladott 23 kg-os poggyásszal
  • 7 éjszakai szállás helyi háromcsillagos szállodákban
  • félpanziós ellátás
  • transzferek, kirándulások, városnézések a program szerint
  • baleset, betegség- és poggyászbiztosítás
  • útlemondás biztosítás
  • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt, a budapesti indulástól a hazaérkezésig
 • Ár nem tartalmaz
  • Illetékek
  • kötelező szervizdíj
 • Szobajellemzők
  3 éjszaka Haifa környékén, 3 éjszaka Betlehemben, 1 éjszaka Jeruzsálemben, helyi háromcsillagos szállodákban.
Legjobb árak:
2018.03.15 - 2018.03.22 Legjobb ár$
7 éjtől, Félpanzió
Szobatípus: kétágyas
269.000 Ft / fő
Elérhető indulások:
Időtartam:
Utazás módja:
Ellátás:
Szobatípus:
2018.03.15 - 2018.03.22
7 éj, Félpanzió, Repülő
Szobatípus: kétágyas
269.000 Ft / fő
2018.04.19 - 2018.04.26
7 éj, Félpanzió, Repülő
Szobatípus: kétágyas
269.000 Ft / fő
2018.05.02 - 2018.05.09
7 éj, Félpanzió, Repülő
Szobatípus: kétágyas
269.000 Ft / fő
2018.05.16 - 2018.05.23
7 éj, Félpanzió, Repülő
Szobatípus: kétágyas
269.000 Ft / fő
2018.05.29 - 2018.06.05
7 éj, Félpanzió, Repülő
Szobatípus: kétágyas
269.000 Ft / fő

Az utazás szervezője

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó cikkek
Bor & Gasztró

Először nyert magyar lager sör nemzetközi sörversenyen

Jól csúsztak a zsűri torkán a Szent András Sörfőzde sörei.

Közel

Báltermet kap a gyulai Almásy-kastély

Még két éve sincs, hogy megnyílt, a napokban köszöntötték a százötvenezredik látogatót.

Távol

Ötven méter hosszan zuhanó hullámvasút nyílik Lisebergben a nyáron

A kocsik 105 km/órás sebességgel szinte szabadesésben zuhannak a föld alá.