Jáva Kiskörút - Egyéni Körutazás

Jáva Kiskörút - Egyéni Körutazás
Jáva Kiskörút - Egyéni Körutazás
Jáva Kiskörút - Egyéni Körutazás
Jáva Kiskörút - Egyéni Körutazás
Jáva Kiskörút - Egyéni Körutazás

Utazás leírása, tudnivalók

Jáva Indonézia egyik legjelentősebb szigete. Jáva az ország politikai központja, hiszen a szigeten fekszik Indonézia fővárosa Jakarta is. Jáva a Föld tizenharmadik legnagyobb kiterjedésű szigete, egyben Indonézia legnépesebb területe is. Területe 126 650 km², lakosságát 2005-ben 124 millió főre becsülték. Szumátrával, Borneóval és Celebesszel együtt a Nagy-Szunda-szigetek tagja. Több működő, illetve inaktív vulkáni kúp tagolja a vidéket. A két legismertebb a Bromo és a Merapi. Jáva lélegzetelállítoan sokszínű úti cél. A művészetek, a kultúra és a gasztronómia szerelmesei mindent megtalálnak a szigeten, ami kedves a számukra. A természet rajongóit pedig Jáva egyedülállóan szép vulkanikus hegyei, a buja esőerdők a csodálatos vízesések ejtik majd rabul. A különleges körutazás után a mesés Bali szigete nyújt pihenést, a választott szállodában.Egyéni körutazás helyi angolul beszélő idegenvezetővel, 5 nap / 4 éj.Jáva kiskörút 1. nap:

Megérkezés Jáva szigetére, Jogjakartába szerdai napon, találkozás a helyi képviselővel. Transzfer a szállodába, ahol szállás.Jáva kiskörút 2. nap:

Reggeli után látogatás a szultánok palotájában, Kratonban, mely a jávai filozófiában egyben az Univerzum központja is. A tradicionális jávai ezüst és batik kézműves termékek megtekintése után ebéd egy helyi étteremben. Délután az UNESCO Világörökség részét képező Borobudur templom megtekintése, amely az egyik legnagyobb buddhista épület nem csak Jáván, de világviszonylatban is, s a tanítás kőből épült fellegvára. A négyszögletű teraszok a földi létet jelképezik, a fölöttük elhelyezkedő három kör alakú pedig a szellemi világ szimbóluma. A felső teraszokon sztúpák sorakoznak, köztük Buddha szobrokkal. Szállás Jogjakartában.Jáva kiskörút 3. nap:

Reggeli után Délkelet-Ázsia legnagyobb hindu templomegyüttesének meglátogatása, mely IX. század körül épült, 1991-ben került fel az UNESCO World Heritage listájára. A három fő templom a három hindu főisten előtt tiszteleg: Brahma – a teremtő, Siva – a pusztító és Visnu – a megtartó. A három kisebb szentély pedig az őket szolgáló állatoknak épült. Továbbutazás Malangba, ebéd útközben egy helyi étteremben. Szállás Malagban.Jáva kiskörút 4. nap:

Reggeli a szállodában, majd városnézés Jáva egyik jelentős kultúrális és gazdasági központjában Malagban, amely kellemes klímával, történelmi épületekkel, zöld parkokkal és hangulatos utcácskákkal csábítja az utazót. Ebéd útközben, majd továbbutazás a rizs-, és kávéföldekkel ölelt tipikus jábvai faluba, Kalibaruba, ahol szállás.Fakultatív programlehetőség: kora reggeli kirándulás a Penanjakan-hegyen lévő kilátóhoz, ahonnan gyönyörű látványt nyújt a napfelkelte és Jáva elgismertebb vulkánjának füstölgő krátere. Reggeli egy helyi étteremben.Jáva kiskörút 5. nap:

Reggeli után séta a különféle ültetvényeken, idegenvezetéssel. A szálloda területén többek között vanília-, kávé-, kókusz-, fahéj-, bors-, gumifa-, kakaótermesztéssel is foglalkoznak. Majd utazás Ketapang kikötőbe, ahonnan komppal megközelíthető Bali szigete. Érkezés után transzfer a repülőtérre vagy a választott szállodába.Időpontok:

5 nap / 4 éjszaka 2017. november 01. – 2018. október 26. között

A választható szállodák:BALI WINA HOLIDAY VILLA Kuta (Indonézia)BALI SOL BEACH HOUSE BENOA Tanjung Benoa (Indonézia)BALI GRAND MIRAGE RESORT Nusa Dua (Indonézia)BALI HOTEL MELIA BALI VILLAS & SPA Nusa Dua (Indonézia)BALI HOTEL CONRAD BALI Tanjung Benoa (Indonézia)BALI MERCURE SANUR Sanur (Indonézia)Minimum utaslétszám: 2 fő • Érintett városok
  Kraton, Malang, Kalibaru, JOGJAKARTA
 • Ár tartalmaz
  • 4 éjszakai szállás 3-4-5 csillagos szállodákban, kétágyas szobában
  • reggeli és ebéd
  • belépőjegyek
  • utazás légkondicionált autóbusszal a leírt útvonalon
  • angol nyelvű idegenvezetés
  • programok a leírtak szerint
 • Ár nem tartalmaz
  • repülőjegy, melynek aktuális áráról irodáink készséggel adnak felvilágosítást
  • fakultatív program ára
 • Szobajellemzők
  Három-, négy-és ötcsillagos szállodák kétágyas, zuhanyozós szobáiban
  Ellátás: félpanzió (reggeli és ebéd)
Elérhető csomagajánlatokhoz, indulásokhoz kérje ajánlatunkat!

Az utazás szervezője

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó cikkek
Branded Travel Content

A legszebb szerpentin útjaink, amelyekért minden autós szíve hevesebben ver

Dimbes-dombos földutak, végtelen búzamezők és mesés hegyi panoráma – néha már csak ezek miatt is érdemes útra kelni.

Kultúra

Fókuszban a női témák a szegedi Thealter fesztiválon

A harminc produkciót láthat majd a közönség, amik közül több is női témákkal foglalkozik.

Bor & Gasztró

Magyar aranyérmek tértek haza a világ legrangosabb pezsgőversenyéről

Egy arany- és négy ezüstérmet nyertek el a somlói Kreinbacher Pincészet és a Törley Pezsgőpincészet tételei.

Megtekintett utak, szálláshelyek

Jáva Kiskörút - Egyéni Körutazás

Indonézia - Jáva - JOGJAKARTA

A keresett ajánlat már nem elérhető. Az alábbi utazásokat ajánljuk helyette:
Csodálatos Emirátusok - Dubai és Abu Dhabi
Legjobb ár*:
299.000 Ft / fő / 7 éjtől *2020. január 19-i érkezéssel
A Tangótól A Szambáig: Argentína és Brazília
Legjobb ár*:
589.000 Ft / fő / 10 éjtől *2020. február 6-i érkezéssel
Nagy Körutazás Mexikóban, Cancúni üdüléssel
Legjobb ár*:
549.000 Ft / fő / 9 éjtől *2019. október 27-i érkezéssel
India Aranyháromszög - Csoportos Körutazás
Legjobb ár*:
239.000 Ft / fő / 6 éjtől *2019. október 18-i érkezéssel
India - Rajasthan Csoportos Körutazás
Legjobb ár*:
389.000 Ft / fő / 10 éjtől *2019. október 16-i érkezéssel