„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóút

„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóút
„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóút
„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóút
„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóút
„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóút
„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóút
„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóút
„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóút
„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóút
„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóút
„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóút
„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóút

Összefoglaló az utazásról

Utazás ideje: 2021. január 29 - február 7.
További indulási időpontok »
Időtartam: 10 nap (péntek - vasárnap)
Utazás módja: Repülő, Hajó
Indulás helye: Budapest
Ellátás: Teljes ellátás
Utazás típusa: Hajóút
Legkedvezőbb alapár/fő: 499.343 Ft / fő / 9 éjtől
Részletes kalkuláció / időpont módosítás »

Utazás leírása, tudnivalók

Vegyen részt egy lélegzetelállító kiránduláson - válogasson az MSC karibi útjai közül, melyek visszautasíthatatlan lehetőséget kínálnak rá, hogy Ön akár egyetlen út során felfedezhesse a Kajmán-szigetek hófehér homokos tengerpartjait, kajakozzon Jamaica vadregényes zuhatagjain és elmerüljön a kubai pezsgésben Havanna egyik szivarfüstös bárjában... Válogasson a Chemol Travel kedvezményes kínálatából! Fedezzen fel egy utazással több népszerű, turista-csalogató tengerparti várost és kirándulóhelyet. A tengerjárók az általában 8-10 napos útjuk során 4-5 országban is kiköthetnek, Dominika, St. Maarten és Guadeloupe mellett Fort de France és Road Town nevezetességeit is magyar nyelvű idegenvezetőkkel fedezheti fel, jó hangulatú, kiscsoportos kirándulásokon. Két kikötő között pedig élvezze az MSC flotta legmodernebb óceánjáróinak vendégszeretetét és minden kényelmét, vegyen részt feledhetetlen programokon a Karib-tenger lágy hullámait szelve, élvezze a csodálatos napozóteraszokon a zavartalan napsütést, sportoljon az üde, tengeri levegőn - vagy csak igyon meg egy hűsítő koktélt, miközben a monumentális óceánjáró lassan rója a tengeri mérföldeket. Az MSC hajóin minden pillanat élmény - és lehetetlenség unatkozni. A kisebb városnyi alapterületű hajókon mindent megtalál, ami a gondtalan, ötcsillagos szórakozáshoz kell: fantasztikus ételköltemények a tucatnyi bár, étterem és kávézók egyikében, táncparkett, kaszinó, színház, moziterem, a legkisebbek számára gyermekfelügyeletet is biztosító játszóházak (különböző stílusban és tematikában). Legyen szó romantikus kiruccanásról vagy több generációs családi nyaralásról - itt egészen biztosan jól fogja magát érezni mindenki!


Milyen lesz az út?
A januári fagyok helyett karibi tenger, napsütés és finom, homokos tengerpartok? Ki tudna ilyen csábításnak ellenállni? Foglalja le időben helyét és készüljön élete legjobb útjára: csodálatos szigetek, fehér, homokos tengerpartok, búvárkodás vagy sznorkellezés, kirándulás a buján zöldellő tájakon és kalandozás a gyarmatkori városok utcáin - életre szóló emlékek várják a Föld túlsó szegletében!
Megjegyzés: a kikötőkben elérhető, fakultatív programok, kirándulások jelenleg egyeztetés alatt vannak. A programleírásban most egy általános bemutatót talál a városokról. (A hajó utasai természetesen nem csak a fakultatív programokon vehetnek részt, hanem önállóan is bebarangolhatják a kikötővárosokat, ám ebben az esetben pontosan kell visszaérni a hajóinduláshoz!)

Milyen utazóknak ajánljuk?
Ezen az utazáson mindenki jól fogja érezni magát, aki szereti a napsütést és a tengerparti panorámát. Bátran ajánljuk minden korosztály számára: családdal utazók számára épp úgy tökéletes, mint azoknak, akik csak szeretnének egy kicsit hosszabb időt eltölteni Európa tengerein...

Mire számíthat a hajón?
Mindenek előtt egy fergeteges meglepetés koktél partira: ezzel üdvözöljük a csoporttal utazókat az MSC Poesia fedélzetén! A lenyűgöző tengerjáró az MSC flotta egyik büszkesége, amely a cég legnemesebb tradícióit kínálja. Fedélzetén ötvöződik egymással a mediterrán vendégszeretet és kultúra, életre keltve a tengeri hajóutak klasszikus hagyományait. A fedélzetre lépve fedezze fel a kényelem teljesen új szintjeit. A Zen Gardenben lágyan csobogó vízeséstől a japán Sushi báron át a ragyogó MSC Aurea Spa wellness központig minden az Ön felhőtlen kikapcsolódását szolgálja.
A családdal utazók számára jó hír, hogy gyerekeket és tinédzsereket korosztályok szerint külön klubok és zsúrok és szórakozási lehetőségek várják: a játékteremtől a tinidiszkóig. Akár arra is van lehetőség, hogy a szülők gondos felügyelőkre bízzák csemetéiket, míg egyik vagy másik programot felfedezik. De a medencekínálat is bőséges: 3 uszoda, 4 örvénymedence és egy hatalmas medenceparti mozivászon várja azokat, akik a tengereket járva nem szívesen mondanának le a tengervíz élvezetéről.


1. nap

Tengerre fel! Első nap a csoport Budapestről menetrendszerinti járatokkal indul a karibi térségbe. Érkezés után transzfer a szállodába, ahol kipihenheti a repülés fáradalmait.

2. nap - MSC Poesia

Az MSC Poesia csak az esti órákban indul a kikötőből, így néhány órát még bolyonghat ebben a csodálatos városban, mely gazdag történelmi múltra tekinthet vissza. Fort de France gyönyörű természeti adottságait mindenképp érdemes felfedezni és egy-két fotón megörökíteni - de ne hagyja ki a páratlan rum párlatokat sem! A délutáni órákban transzfer a kikötőbe, ahol már indulásra készen várja az utazókat a fenséges MSC Poesia. Check-in után a választott kabinok elfoglalása, az esti órákban a hajó felhúzza a horgonyt.

3. nap - Pointe-a-Pitre, Guadeloupe

!A fakultatív program később lesz elérhető!
Gyönyörű természet, zöldellő kertek és hívogató lakatlan szigetek - mi már kell még egy tökéletes pihenéshez? A karibi-térség déli gyöngyszemét a helybéli lakosok „Karukera” néven emlegetik: a gyönyörű vizek szigete. Érdemes órákat eltölteni a tengerparton, ahol hajós kirándulásokra fizethet be, felfedezheti a tengerek élővilágát sznorkelezéssel vagy búvárkodással is. Pointe-a-Pitre egy hamisítatlan karibi városka, ahol mindenképp érdemes egy-két helyi fogást megkóstolni: a konyha francia, afrikai, indiai és kelet-ázsiai vonásokat is tükröz.

4. nap - Road Town, Virgin Islands

!A fakultatív program később lesz elérhető!
Kalózok nyomán! A Virgin Islands-hez tartozó legnagyobb sziget, Tortola partjainál kikötve azonnal érhető: miért választották lakóhelyül a környéket a rettegett brit és holland kalózok egykor... A rejtett öblökkel tagolt, gyönyörű homokos tengerpart, a buja zöld hegyek látvány önmagában is lélekemelő és relaxáló. A sziget legnagyobb városa, Road Town épületein a mai napig érezhető az egykori gyarmatosítók befolyása. A főváros legfontosabb útját, Main Streeten hangulatos butikok, kávézók és éttermek mellett olyan történelmi épületek állnak, mint a Britannic Hall, a Szent György anglikán templom vagy a Népművészeti Múzeum.

5. nap - Philipsburg, St. Maarten

!A fakultatív program később lesz elérhető!
Egy sziget - két nemzet. Sokak szerint a karibi térség legszebb panorámájával büszkélkedő St Maarten a világ egyik legkisebb, lakott szigete - melyen rögtön két nemzet is osztozik. Az északi terület francia, a déli holland irányítás alatt áll. A sziget egy igazi olvasztótégely, ahol 47 különböző nemzetiséghez tartozó ember él. A környék erősen támaszkodik a turizmusra: több száz étterem vár a legkülönbözőbb ízekkel. Az MSC Poesia a holland részen köt ki (Philipsburg), de a sziget aprócska méretei miatt szinte minden karnyújtásnyi távolságra van. Fedezze fel, hogyan élnek együtt tucatnyi kultúrához tartozó emberek, és milyen varázslatos világot teremtettek itt.

6. nap - Roseau, Dominica

!A fakultatív program később lesz elérhető!
A természet lágy ölén. Roseau, Dominica vonzó fővárosa, akár az egészet bebarangolhatja gyalogszerrel is... A közel 500 éve francia helyőrségként alapított település egészen kivételes természeti adottságokkal rendelkezik: a Karib-tengerhez közel zöldellő botanikus kertek pompáznak, az utcákon pedig a gyarmatkori építészet legszebb remekeivel találkozhat. A Szent Patrik templom lenyűgöző épületét mindenképp érdemes felkeresni. Roseau környékén számtalan termálvizes forrást találni, de tucatnyi folyót és vízesést is. Ha kedve tartja, a város környékén mindenképpen megéri egy kirándulást tenni!

7. nap - Basseterre, St Kitts & Nevis

!A fakultatív program később lesz elérhető!
Ezek a szigetek már mintegy 200 éve vonzzák a különleges élményre vágyó turistákat a Föld minden részéről, az európai nemesek a 19. század végétől előszeretettel választották pihenésük helyéül ezeket a vulkáni eredetű szigeteket. Basseterre-t a francia gyarmatosítók alapították 1625-ben, majd az angolok tették meg a sziget fővárosává, amikor egy bő évszázaddal később meghódították azt. Érdekesség, hogy a sziget csak viszonylag későn, 1983-ban kiáltotta ki függetlenségét, egészen addig brit fennhatóság alatt állt. A környék nem csak történelmi érdekességekben gazdag, de lenyűgöző természeti adottságokkal is rendelkezik. Egy hosszú séta a tengerparton, egy néhány órás kirándulás a gyönyörű, buja zöld környezetben: igazi relax program a legjavából!

8. nap - St. John's, Antigua és Barbuda

!A fakultatív program később lesz elérhető!
Isten hozta ezen a gyönyörű szigeten, ahol a helyiek mondása szerint az év minden napjára jut egy tengerpart... A több száz tengerpart és strand között van híres és eldugott, van, amelyik vulkáni kráterben fekszik. St John’s Antigua és Barbuda fővárosa, ahol vibrálóan színes házikók állnak – vannak köztük, melyeket még a brit gyarmati időszakban építettek. Fedezze fel a Szent János katedrális gyönyörű, fehér tornyait vagy a Fort James és Barrington erődöket. A városban a legismertebb luxus márkák butikjai sorakoznak - csábuljon el egy kis shoppingolásra!

9. nap - Fort de France, Martinique

Az MSC Poesia a reggeli órákban köt ki Martinique partjainál. A kabinok elhagyását követően a csoport menetrendszerinti járatokkal indul vissza a magyar fővárosba.

10. nap - Budapest

A csoport visszaérkezik Budapestre. Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is életre szólóélményekkel gazdagabban tér majd vissza a magyar fővárosba. Bízunk abban, hogy ez a varázslatos karibi barangolás hamarosan egy újabb utazásra csábítja majd, és ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét a Chemol Travel utazói körében köszönthetjük!

 • Érintett orszagok
  Antigua és Barbuda, Guadeloupe, Martinique, Amerikai Virgin-szigetek, Karib-szigetek, Dominika
 • Utazás módja
  Repülő, Hajó
 • Indulás helye
  Budapest
 • Érkezés helye
  Fort de France
 • Traszfer az árban
  Igen
 • Árak
  Az árak EUR/fő-től értendők és tartalmazzák a kiutazás költségét, elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón, valamint magyar nyelvű idegenvezetést.
 • Ár tartalmaz
  A részvételi díj tartalmazza: kiutazás költségét, elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón**, magyar nyelvű idegenvezetést.
 • Ár nem tartalmaz
  Külön fizetendők: adók és illetékek, kötelező borravaló. Választható opciók: bbp- és sztornó biztosítás, ESTA, fakultatív programok*, italcsomagok. Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatás követően foglalhatók.
 • Szolgáltatások
  Az MSC Poesia egy innovatív tengerjáró hajó, ahol a hagyományos hajókészítő mesterség és az innováció, kreatív design találkozik egymással. A fedélzetre lépve fedezze fel a kényelem teljesen új szintjeit. A Zen Gardenben lágyan csobogó vízeséstől a japán Sushi báron át a ragyogó MSC Aurea Spa wellness központig minden az Ön felhőtlen kikapcsolódását szolgálja. Lazuljon el a gőzkamrában, szaunában vagy kényeztesse magát egy fenséges masszázzsal: a test és a lélek egyszerre frissülhet fel. Ez a tökéletes helyszín egy megismételhetetlen relaxhoz! Ha szereti a testmozgást és a sportokat, akkor mindenképpen keresse fel a sportcentrumot! A tengerjárón kosárlabdázni, teniszezni vagy minigolfot játszani valóban nem mindennapi élmény... A gyerekeket és tinédzsereket korosztályok szerint külön klubok és zsúrok - partik várják: a játékteremtől a tinidiszkóig. A medencekínálat is bőséges: 3 uszoda, 4 örvénymedence és egy hatalmas medenceparti mozivászon várja a vizes örömök kedvelőit. Ha megéhezett, a világ különböző konyháinak legjavából válogathat - de a hajó éttermei le sem tagadhatnák napsütötte mediterrán gyökereiket... A gyorséttermekben kutyafuttában elfogyasztott burgerek helyett itt van idő és alkalom lassan, komótosan élvezni az ízeket. Az ételeket az MSC válogatott séfjei készítik el, valóban első osztályú alapanyagokból. A Mojito koktél bár és a Grappolo d’Oro borkóstoló bár mellett számos, egyedi hangulatú bár várja az eredeti frissítőkre szomjas utazókat. A jó ízű dohányok kedvelői mindenképpen keressék fel a pazar szivarszobát! Legyen szó családi utazásról, egy luxus nyaralásról vagy egy romantikus kirándulásról: az MSC Poesia az a hajó, amelynek a fedélzetén valóban inspiráló tengeri kirándulásokat tehet!

 • Ellátás
  Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.
Legjobb árak:
2021.01.29 - 2021.02.07 Legjobb ár$
9 éjtől, Teljes ellátás
Szobatípus: Belső Fantastica kabin
1.369 € / fő
Elérhető indulások:
Időtartam:
Utazás módja:
Ellátás:
Szobatípus:
2021.01.29 - 2021.02.07
9 éj, Teljes ellátás, Repülő
Szobatípus: Belső Fantastica kabin
1.369 € / fő
2021.01.29 - 2021.02.07
9 éj, Teljes ellátás, Repülő
Szobatípus: Ablakos Fantastica kabin
1.462 € / fő
2021.01.29 - 2021.02.07
9 éj, Teljes ellátás, Repülő
Szobatípus: Balkonos Fantastica kabin
1.581 € / fő

Az utazás szervezője

Kapcsolódó szolgáltatások

A keresett ajánlat már nem elérhető. Az alábbi utazásokat ajánljuk helyette:
Karibi álom - csoportos hajóút
Legjobb ár*:
734.000 Ft / fő / 10 éjtől *2021. február 25-i érkezéssel
Perzsa-öböl kincsei csoportos MSC SEAVIEW hajóút
Legjobb ár*:
320.615 Ft / fő / 8 éjtől *2020. december 4-i érkezéssel
A KELET-KARIB TÉRSÉG - 7 éjszakás hajóút - OA07E237
Legjobb ár*:
335.205 Ft / fő / 7 éjtől *2021. április 18-i érkezéssel
A NYUGAT-KARIB TÉRSÉG - 7 éjszakás hajóút - EG07W336
Legjobb ár*:
364.385 Ft / fő / 7 éjtől *2021. április 4-i érkezéssel
A nyugat-karib térség és Cococay - 7 éjszakás hajóút a Symphony of the Seas fedélzetén
Legjobb ár*:
320.980 Ft / fő / 7 éjtől *2021. április 24-i érkezéssel