Ázsia Szingapúr
járványügyi kockázati besorolás: utazásra nem javasolt

Szingapúri ízelítő az őszi szünetben - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Szingapúri ízelítő az őszi szünetben - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
Szingapúri ízelítő az őszi szünetben - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
Szingapúri ízelítő az őszi szünetben - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
Szingapúri ízelítő az őszi szünetben - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
Szingapúri ízelítő az őszi szünetben - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
Szingapúri ízelítő az őszi szünetben - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
Szingapúri ízelítő az őszi szünetben - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
Szingapúri ízelítő az őszi szünetben - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
Szingapúri ízelítő az őszi szünetben - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
Szingapúri ízelítő az őszi szünetben - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Összefoglaló az utazásról

Utazás módja: Repülő
Utazás típusa: Hajóút
Részletes kalkuláció / időpont módosítás »

Utazás leírása, tudnivalók

Mindig is vonzotta Ázsia sokszínűsége? Tapasztalja meg Ön is, miért ennyire népszerű ez az úti cél oly sokak körében.

Ezen az úton belekóstolhat Szingapúr, Thaiföld és Malajzia ízeibe, valamint az óriáshajók izgalmas világába! Készítsen „az oroszlán városáról” 360 fokos képet a Marina Bay Sands tetejéről, etessen elefántokat, reggelizzen orángutánokkal és csodálja meg a világ 3. leghosszabb fekvő Buddháját. Fedezze fel Szingapúr varázsát és töltsön 4 éjszakát a Royal Caribbean Quantum of the Seas hajóján!

Időpont: 2020.10.25. - 11.02 - (9 nap / 6 éj)

Utazás: menetrendszerinti Qatar Airways járatokkal, egy átszállással

Várható repülőgép menetrend:
2020.10.25. Budapest – Doha (DOH) 16:20 – 23:35
2020.10.26. Doha (DOH) – Szingapúr (SIN) 02:10 – 14:55

2020.11.01. Szingapúr (SIN) – Doha (DOH) 20:25 – 23:55 (+1)
2020.11.02. Doha (DOH) – Budapest 01:50 – 05:40

Elhelyezés: 2 éjszaka Szingapúrban a Copthorne King’s Hotel 4* szállodában, 4 éjszaka a Quantum of the Seas választott kategóriájú kabinjában

A hajó útvonala: Szingapúr – Penang (Malajzia) – Phuket (Thaiföld) – tengeren – Szingapúr

Ellátás: teljes ellátás a hajó fedélzetén, reggeli a szállodában

Csoportkísérés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 16 fő (a fakultatív programokon min. 10 fő)

1. nap (2020.10.25.) Elutazás.
Átszállással elutazás Szingapúrba.

2.nap (2020.10.26.) Érkezés Szingapúrba.
Érkezés után transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Este szabadprogram vagy fakultatív program. Fakultatív program – Gardens by the Bay fény show-val.
A szállodába érkezést követően egy rövid pihenő után felfedezzük Szingapúr egyik kihagyhatatlan látnivalóját, a Gardens by the Bayt. Ez a mesés hely a kertészet és a kertművészet egy remekműve, ami bemutatja a növények királyságát egy teljesen új módon, szórakoztatva, de ugyanakkor tanítva a látogatókat a világ ezen részén ritkán látott növényekkel, kezdve a hűvös, mérsékelt éghajlati fajoktól a trópusi esőerdei példányokig. A minden este megrendezésre kerülő fény show keretében ezen a káprázatos helyszínen a fényárban úszó és zenélő „szuperfák” varázsolnak el minket. Programunk része még egy 3 fogásos vacsora egy helyi étteremben. Ára: 115.- EUR / fő (40.250.- Ft) Időtartam: kb. 4 óra.

3.nap (2020.10.27.) Szabadprogram vagy fakultatív program.
Szabadprogram vagy Fakultatív program – Fakultatív program – Egész napos (8 órás) városnézés Szingapúrban vacsorával
A kora délutáni órákban kezdődő túrán megismerjük a multikulturális Szingapúr történelmi és kulturális oldalát is. Első megállónk Little India, ahol betekintést nyerünk a város színes és vibráló indiai közösségének életébe. Ezután Szingapúr egyik nemzeti jelképét, a Merlion szobrot nézzük meg, ami egy oroszlán fejű és haltestű élőlényt ábrázol, valamint a Parlament épületét is megtekintjük. Ellátogatunk a Nemzeti Orchidea Kertbe is, ahol a különböző fajtájú, szebbnél szebb színekben pompázó orchideákban gyönyörködhetünk. Szingapúr egyik kiemelt látványosságát, a Sentosa-szigetet siklóval közelítjük meg, így lehetőségünk lesz megcsodálni a panorámát is, majd a S.E.A Aquariumot keressük fel, ami 2014-ig a világ legnagyobb mesterséges akváriuma volt. Amikor leszáll az est, a Marina Bay Sands ámulatba ejtő fény- és vízishow-ja kápráztat el minket. Programunk része még egy 3 fogásos vacsora egy helyi étteremben. Ára: 200.- EUR / fő (70.000.- Ft) Időtartam: kb. 8 óra

4. nap (2020.10.28.) Reggeli az orángutánokkal, hajóra szállás.

A reggeli órákban kijelentkezünk a szállodából és elindulunk a Szingapúri Állatkertbe. Gondolkozott már valaha azon, hogy milyen lenne orángutánokkal reggelizni? Most részese lehet ennek a díjnyertes és a maga nemében sajátos gasztronómiai élménynek. Ez a program egy ritka és felejthetetlen fotólehetőséget is nyújt, hiszen nem csak egy, hanem egy egész orángután családdal fotózkodhatnak! Reggeli után transzfer a kikötőbe, hajóra szállás, elhelyezkedés a kabinban.

5. nap (2020.10.29.) Penang (Malajzia)
Érkezés a kora délutáni órákban Penangra, a Maláj-félsziget északnyugati szigetállamára. Penang, a történelemben betöltött szerepének köszönhetően mint kereskedelmi központ India, Kína, Nagy-Britannia és a Közel-Kelet között, igen gazdag különböző kulturális behatásokban. A történelmi fővárosban, George Town-ban szűk utcákban sétálgathatunk vagy triksára is pattanhatunk, hogy megcsodáljuk a város festményekkel díszített falait és változatos építészeti motívumait. Különböző vallások templomait fedezhetjük fel a szigeten, de kisvasúttal feljutva a Penang-hegyre csodálatos kilátás nyílik a festői szépségű tájra.
Fakultatív program – Georgetown és a Penang-hegy: A kikötőből indulunk Georgetown és környékének felfedezésére. A város történelmi negyede 2008 óta hivatalosan is UNESCO világörökségi helyszín. Fort Cornwallis mellett elautózva megpillanthatjuk a helyet, ahol Francis Light kapitány 1786-ban megérkezett Penangra, hogy megalapítsa az első brit gyarmatot. A Wat Chayamangkalaram Thai templomban megcsodáljuk a világ 3. leghosszabb fekvő Buddháját. Ezzel szemben a Dhammikarama burmai templomot látogatjuk meg, ami egy 8.2 méter magas Buddha szobrot rejt magában. Ezután magasvasúttal felmegyünk a Penang-hegyre, ami 823 méterrel magasodik a tengerszint fölé. A hegy tetején lehetőségünk lesz gyönyörködni a csodálatos kilátásban, majd visszatérünk a kikötőbe.
Ára: 45.- EUR / fő (15.525.- Ft) Időtartam: kb. 4 óra

6. nap (2020.10.30.) Phuket (Thailand)
A hajó a reggeli órákban köt ki Phuket szigetén, amit nem véletlenül neveznek a „Dél gyöngyszemének”, és amint meglátja saját szemeivel is kristálytiszta kék vízét, megérti miért. Kezdheti a napját akár strandolással és lazítással a Kata Noi strandon, ami egy kisebb, félreesőbb pontja a szigetnek. A közeli Karon kilátónál páratlan kilátás nyílik az Andamán-tengerre és a terület buja hegyvidéki tájára. Phuket városában többek között a 45 méter magas fehér márványból készült Nagy Buddha szobrot tekintheti meg, valamint a Wat Chalong templomot és annak pagodáját.
Fakultatív program – Elefánt rezervátum: Ezen a programon lehetősége lesz minőségi időt együtt töltenie barátságos és boldog elefántokkal a természetes és biztonságos környezetükben. A rezervátumban idegenvezetőnk elmeséli a szabadon mászkáló elefántok egyedi történeteit. Miközben megismerjük az életüket és viselkedésüket, simogathatjuk, megetethetjük és fotókat is készíthetünk ezekről a gyönyörű állatokról. Majd elkísérjük őket egy közeli iszapfürdőbe, ahol egy egészséges iszappakolással kényeztetjük legújabb barátainkat. Ezután egy közeli folyóhoz kísérjük őket egy frissítő fürdőre, ahol lehetőségünk lesz együtt fürdeni az elefántokkal, miközben ők játszanak a vízben. Mielőtt visszatérnénk a hajóra, egy rövid megálló erejéig a Phuket Kesudió Gyárba látogatunk el, valamint a Surin strandon is eltöltünk egy kis időt.
Ára: 145.- EUR / fő (50.750.- Ft) Időtartam: kb. 6 és fél óra

7. nap (2020.10.31.) Hajózás a tengeren
Szabad program a hajó fedélzetén. Ismerkedjen meg ezzel a lenyűgöző méretű hajóóriással, fedezze fel a számtalan pihenési, szórakozási lehetőséget! A Quantum osztályon a legkorszerűbb technikát felvonultató, átváltozni képes létesítményeket is felvonultat a hajótársaság. Egyik ezek közül a Two70°, ami egy többszintes, a padlótól a plafonig érő panorámaablakokkal felszerelt hatalmas terem. Ha aktívabb programra vágyik, a SeaPlex-et, a legnagyobb fedett sport- és szórakoztató komplexumot mindenképpen próbálja ki, ahol dodzsem, görkorcsolyázási lehetőség és cirkusziskola is várja az utazóközönséget. Továbbá lehetősége lesz kipróbálni a laser tag-et, az íjászatot, a sziklamászófalat vagy a legújabb tematikájú szabadulószobát, de szörfleckéket is vehet a Flow Rider-en. Az adrenalin szerelmeseinek szeretnénk a figyelmébe ajánlani a RipCord by iFly szabadesés szimulátort, amely a kezdőktől a gyakorlott ejtőernyősökig, mindenki számára tálcán kínálja a lehetőséget, hogy biztonságos, szimulált körülmények között élvezze a szédítő izgalmat. A mérnöki csodának minősülő North Star ugyancsak és szó szerint új magasságokba invitálja majd a vendégeket egy buborékra emlékeztető, drágakő alakú üvegkabinban, és látványos, 360 fokos panorámát kínáló utazást ígér számukra több mint 90 méterrel az óceán felett. Este is számtalan program közül választhat, a színházban zenés, táncos műsorok, a Music Hallban pedig a legizgalmasabb zenei programok közül válogathat, de megkóstolhatja kedvenc koktélját is, melyet kiváló robot csaposaink készítenek el a Bionic Barban.

8. nap (2020.11.01.) Megérkezés Szingapúrba.
Reggeli után leszállás a hajóról, majd szingapúri városnézés vásárlási lehetőséggel.
Meglátogatjuk Chinatownt, ahol a régi és az új találkozik történelmi épületek, modern bárok és boltok formájában. Ez a világ egyetlen Chinatown-ja, ami Buddhista templommal, Hindu templommal és egy mecsettel is büszkélkedhet egyetlen utca mentén. Kiváló alkalom továbbá, hogy megkóstoljuk a helyi gasztronómiát, amit ez a multikulturális város tud kínálni. Ezután utunk Szingapúr ikonikus hoteléhez, a Marina Bay Sands-hez vezet. A három torony tetején található az űrhajóra hasonlító SkyPark, ahol 360 fokban tárul elénk a város lenyűgöző és felejthetetlen panorámája. A szállodánál található bevásárlóközpont, a „The Shoppes”, ad helyet Ázsia legnagyobb dizájner butikjainak, ahol lehetőséget biztosítunk vásárlásra. A program során kedves utasaink vendégeink lesznek egy „fingerfood” ebédre is. A programot követően transzfer a szingapúri repülőtérre.

9. nap (2020.11.02.)
Hazaérkezés a kora reggeli órákban.

 • Érintett orszagok
  Malajzia, Thaiföld, Szingapúr
 • Érintett városok
  Penang, Phuket
 • Utazás módja
  Repülő
 • Árak
  Az utazáshoz visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényes útlevél szükséges!

  * A fenti csoportos hajóutat 1 EURO = 350 HUF árfolyamon kalkuláltuk. Amennyiben az árfolyammozgás +/- 4%-os mértéket meghaladja, úgy az irodánk legkésőbb indulás előtt 20 nappal a részvételi díjat módosíthatja. ** A repülőtéri illeték nem visszatéríthető. A fakultatív kirándulások változtatására fenntartjuk a jogot.
 • Ár tartalmaz
  • repülőjegyet Budapest – Szingapúr – Budapest útvonalra,
  • transzfereket,
  • hajóút előtt 2 éjszaka szállást reggelivel Szingapúrban,
  • 4 éjszaka szállást a hajón a választott kategóriájú kabinban,
  • a hajón teljes ellátást alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítők), medencék, napozóágyak és fitnesz-terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését,
  • ajándék programot: „Reggeli az orángutánokkal” a Singapore Zoo-ban a 4. napon,
  • ajándék Szingapúr városnézést a 8. napon,
  • magyar idegenvezetőt az út teljes időtartamára.
 • Ár nem tartalmaz
  • kikötői illetéket - kb.48 EUR / fő*,
  • a repülőtéri illetékeket ** – kb. 139 EUR / fő*,
  • szervízdíjat (előre fizetendő) - kb. 54 EUR / fő*,
  • útlemondási biztosítást – 1,3 % (a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre és a fakultatív kirándulásokra),
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást,
  • személyes fogyasztást – internet, minibár, italok, spa, masszázs, a parti és a szárazföldi fakultatív kirándulásokat.
 • Szobajellemzők
  2 éjszaka Szingapúrban a Copthorne King’s Hotel 4* szállodában, 4 éjszaka a Quantum of the Seas választott kategóriájú kabinjában
 • Ellátás
  teljes ellátás a hajó fedélzetén, reggeli a szállodában
Elérhető csomagajánlatokhoz, indulásokhoz kérje ajánlatunkat!

Az utazás szervezője

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó cikkek
Budapest

Tökfaragóversenyt hirdettek az Őrmezőre – még lehet jelentkezni

Akinek van már kész töklámpása, az fotózzon, küldje be és október 31-én látogasson el a Költők Parkjába.

Heti Cuki

Élő webkamerán pillanthat bele a jegesmedvék mindennapjaiba

Az évnek ebben a szakában rendszerint több száz jegesmedve gyülekezik a manitobai Hudson-öbölben.

A keresett ajánlat már nem elérhető. Az alábbi utazásokat ajánljuk helyette:
„Mediterrán kalandok” csoportos MSC VIRTUOSA hajóút
Legjobb ár*:
496.345 Ft / fő / 10 éjtől *2021. szeptember 21-i érkezéssel
Nagy állatvándorlás Kenyában, üdüléssel Diani Beach-en
Legjobb ár*:
865.453 Ft / fő / 11 éjtől *2021. augusztus 7-i érkezéssel
„Európa peremén” - MSC SPLENDIDA csoportos tengeri hajóút
Legjobb ár*:
488.596 Ft / fő / 11 éjtől *2021. szeptember 23-i érkezéssel
Algéria: Szahara és római kori városok - hosszabbítási lehetőséggel
Legjobb ár*:
402.243 Ft / fő / 7 éjtől *2021. március 31-i érkezéssel
Perzsa-öböl kincsei csoportos MSC SEAVIEW hajóút
Legjobb ár*:
324.377 Ft / fő / 8 éjtől *2020. december 4-i érkezéssel