Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút

Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút
Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút
Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút
Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút
Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút
Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút
Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút
Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút
Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút
Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút
Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút
Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút
Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút
Tengereken át csoportos MSC Grandiosa hajóút

Összefoglaló az utazásról

Utazás ideje: 2022. április 26 - május 8.
További indulási időpontok »
Időtartam: 13 nap (kedd - vasárnap)
Utazás módja: Repülő, Hajó
Indulás helye: Budapestről különbusszal, felszállási helyek: Mercure Budapest Castle Hill, Sopron / Győr / Komárom / Tatabánya / Shell kút Székesfehérvár M7, Nagykanizsa Tesco parkoló
Ellátás: Teljes ellátás
Utazás típusa: Hajóút
Legkedvezőbb alapár/fő: 511.947 Ft / fő / 12 éjtől
Részletes kalkuláció / időpont módosítás »

Utazás leírása, tudnivalók

A tengereket szelve az élet minden apró gondját elfújja a szél... Tartson hát velünk egy tartalmas és kellemesen hosszú tengeri barangolásra.

A tengereket szelve az élet minden apró gondját elfújja a szél... Tartson hát velünk egy tartalmas és kellemesen hosszú tengeri barangolásra, ami az olasz partoktól indulva, Spanyolország és a Brit-szigetek érintésével egészen Koppenhágáig tart! A közel kéthetes utazás során lehetősége lesz felfedezni Barcelonát, pihenni egy gyönyörű cardizi vagy a Cíes szigetek fantasztikus homokos strandjain, tenni egy kört a London Eye-jal... És még ezernyi más szórakozás vár Önre! Mire vár még? Tengerre fel! Az utazásra társa a modern és csillogó MSC Grandiosa lesz, mely 2019 októberében teljesítette elő útját. Az MSC cég büszkesége azóta is rendületlenül falja a tengeri mérföldeket, elsősorban a Földközi-tenger hullámait szelve. A tengeri hajóutak klasszikus hagyományai és a híres olasz konyha legfinomabb fogásai várnak Önre az MSC flotta egyik legújabb hajóján! A fedélzeti programok megunhatatlan tárháza mindig rejt valami érdekességet, a hajó barátságos, vidám személyzete minden napra valamilyen új, különleges programmal készül.

1. nap - Indulás Budapestről
A csoport Budapestről az esti órákban indul Genovába.

2. nap - Genova, Olaszország
A kirándulók a délelőtti órákban megérkeznek a kikötőbe, ahol vár az MSC flotta egyik legújabb tagja, a 2019-ben vízre bocsátott MSC Grandiosa! Check-in után a választott kabinok elfoglalása, majd a hajó a késő délutáni órákban útnak indul.

3. nap - Barcelona, Spanyolország
Európa egyik legszebb és legforgalmasabb turista célpontja: a lezser Barcelona. Fedezze fel a katalán fővárost, ahol világszerte ismert és elismert művészek és építészek alkottak - és alkotnak a mai napig is. A város számtalan nevezetessége kötődik a híres építőmester, Antoni Gaudí nevéhez - a valóban páratlan épületeket Ön is felfedezheti: látogasson el a 130 éve épülő Sagrada Famíliához (máig az eredeti tervrajzok és Gaudí leírásai szerint készül), a mesebeli Park Güellhez. Sétáljon az árusok által hangulatos, nyitott téri bazárrá varázsolt Ramblán, vagy látogasson el a futball szerelmeseinek Mekkájába, a híres Camp Nou stadionhoz.

4. nap - MSC Grandiosa
Megkerülni az Ibériai-félszigetet - nem egy rövid túra. Az MSC Grandiosa előtt hosszú út áll, míg a Földközi-tengert elhagyva az Atlanti óceán partján álló Cadizba érkezik. Töltse az egész napot a nylt tengeren, az MSC Grandiosa vendégszeretetét élvezve. A gyönyörű és hatalmas tengerjárót - nevéhez méltó módon - úgy tervezték meg, hogy a monumentális megjelenést tágas belső terek teszik teljessé. A hajó felső szintjén, a kültéri medencéknél kialakított atmoszféra medence gyönyörű fényei, a hatalmas kültéri kijelző játéka naplemente után új életre kelti a hajót. Napközben az egyedülálló tengeri aquapark várja kicsiket és nagyokat!

5. nap - Cadiz, Spanyolrszág
A réges-régi történelemmel büszkélkedő spanyol település ezernyi történelmi emlékkel büszkélkedhet. Cadiz csodálatos tengerpartja és strandjai, az UNESCO Világörökség részévé választott látványosságok és emlékek - véget nem érő programlehetőséget kínálnak! Az andalúziai település utcáit róva előbb-utóbb egész biztosan bele botlik egy-egy ősi templomba. Az Alcázar, a régi királyi palota vagy a Maria Luisa park szintén kihagyhatatlan látványosság. Ebédidőben érdemes betérni egy helyi étteremben, kipróbálni az italokat vagy enni egy tapas tálat. Ha szeretné, a közeli, hegytetőn épült városkába, Medina Sidoniába is ellátogathat. A város ősi kastélya, középkorból fennmaradt falai és varázslatos, fehérre meszelt házikói mindenkit elbűvölnek!

6. nap - Lisszabon, Portugália
Tudta Ön azt, hogy a portugál főváros a világ legősibb, folyamatosan lakott települései közé tartozik? Ha ellátogat Lisszabonba, akkor megértheti: nem véletlen, hogy már a történelem hajnalán is éltek itt őseink. A ma ide érkező pedig lépten-nyomon belebotlik a dicső múlt ezernyi bizonyítékába. Az egykori kiterjedt portugál gyarmatbirodalom gazdag történelmi-kulturális hagyatéka a mai napig vonzza a turistákat, akik a hajózás mesterségének évszázados hagyományait is megismerhetik. Érdemes felhúzni egy kényelmes sportcipőt, hiszen a város tucatnyi kisebb-nagyobb dombon terül el, így, ha a látnivalókat szeretné bebarangolni, akkor bizony sokat kell lejtőre fel- és lefelé baktatni. A nevezetességek hosszadalmas listában sorolhatóak, de a Jeromosok kolostorát, a katedrálist (és a további templomokat), valamint Baixa és a Barrio Alto negyedeket szinte „kötelező” felfedezni, és érdemes a helyi piacokat is felkeresni.

7. nap - Vigo, Spanyolország
Az Atlanti-óceán partján fekvő spanyol kikötőváros ezernyi érdekességgel és látnivalóval várja az MSC Grandiosa utasait - de a csodálatos környék felfedezéséhez is kitűnő kiindulópontként szolgál. Vigoban a Castro erőd monumentális komor falai, vagy a gyönyörű Monte Castro park mindenképpen megér egy látogatást. A szomszédos Cíes Islands fantasztikus homokos strandjain akár egy egész napot el lehet tölteni tartalmasan. Bármerre vigyen is útja: a tengeri ételeket és a finom borokat mindenképpen érdemes megkóstolni!

8. nap - MSC Grandiosa
Egy újabb teljes nap a tengereken: ezúttal a spanyol partoktól Nagy-Britanniáig visz az MSC Grandiosa útja! Használja ki a lehetőséget, barangoljon a fantasztikus művészeti galériában, és gyönyörködjön kortárs művészek alkotásaiban, melyeket az MSC szakértő csapata válogatott. Heti hat nap, esténként két alkalommal is a világhírű Cirque du Soleil csapat lenyűgöző artista mutatványai és pazar showműsora várja a színházterem látogatóit. Egy biztos: az ezernyi szórakozási lehetőség mellett unatkozni lehetetlen!

9. nap - Southampton, Egyesült Királyág
Egy aprócska félsziget a Test és Itchen folyók torkolatánál, amely a világ egyik legkiválóbb adottságokkal bíró kikötőjével büszkélkedhet. A hamisítatlan angliai városka, amely gazdag történelmi múltra tekinthet vissza. Southampton is számtalan érdekességet kínál a Netley apátságtól a tengerészeti múzeumig, vagy a városi korai történelméből fennmaradt romok... De ha van kedve, Londonba is ellátogathat! A brit főváros a hagyományok és egy modern metropolisz páratlan egyvelegét kínálja. Üljön fel a London Eye-ra, Európa legnagyobb óriáskerekére, ami az egész város legnépszerűbb turistalátványossága. A Temze partján épített kerékről az egész várost megcsodálhatja - 135 méteres magasságból! Fotózkodjon a Parlament épületénél, igazítsa óráját a Big Ben híres toronyórájához. Sétáljon a romantikus Hyde parkban vagy vásárolgasson a Covent Garden-ben. Ha érdekli a történelem vagy a művészetek - Londonban világszinten egyedülálló tárlatokkal várják a múzeumok. A lehetőségek száma tényleg végtelen!

10-11. nap - MSC Grandiosa
Az MSC Grandiosa hosszú-hosszú útra indul: a Brit-szigetek után Dániát is megkerülve Németország északi partjainál köt majd csak ki. A két napos tengeri út alatt Ön ismét élvezheti a fedélzeti létesítményeket! A friss tengeri levegő és szikrázó napsütés mindenkit a felső szintre csábít: engedjen a kísértésnek, rendeljen egy finom koktélt és dőljön hátra a fedélzeti napágyak egyikén, valamelyik medence partján. A hajó központi sétányát butikok és aprócska boltok szegélyezik - mintha egy olasz kisváros utcáin lépdelne! Ráadásul az MSC büszkeségét kiemelkedően környezetbarát megoldásokkal vérezték fel.

12. nap - Kiel, Németország
Az ősi kikötőváros, Kiel elhelyezkedése is varázslatos: a Jutland félszigeten a Kieler Fjorddal szemközt épült. A város népszerű látványosságai közé tartoznak a híres botanikus kertek, a tengerészeti múzeum és emlékmű. Ha picit többet szeretne látni a környékből, érdemes felkeresni Hamburgot vagy Lübecket. Utóbbi város a gótikus építészeti remekműveiről ismert. A Holsten kapu, a Szent Mária Kórház vagy a Szentlélek Kórház épülete mind-mind fotóra kívánkoznak! Hamburg Németország második legnagyobb városa - pezsgő kulturális központ. Ha ide látogat el, akkor a 1600-as években épült Krameramtsgasse negyed történelmi épületeit mindenképpen keresse fel! A környék igazi időutazás a legendásan gazdag kereskedők korába - ma pedig aprócska butikok, hangulatos kávézók és tárlatok otthonai. Hasonlóan egyedi hangulatot kínál a Speicherstadt negyed Velencét idéző csatorna hálózata - egyben a világ legnagyobb (és egyik leghangulatosabb!) raktár negyede. A látogatás megkoronázása lehet egy séta a Planten un Blomen botanikus kertben, vagy egy kis shopping túra valamelyik központban.

13. nap - Koppenhága, Dánia
A kikötés és a búcsú pillanatai után a csoport buszos transzferrel indul a koppenhágai reptérre, ahonnan menetrendszerinti járatokkal indulnak Budapestre. Bízunk abban, hogy ez a varázslatos utazás az Ön számára is feledhetetlen élményekkel zárul, és reméljük, hogy rövidesen ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét a Chemol Travel utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

 • Érintett orszagok
  Olaszország, Spanyolország, Németország, Egyesült Királyság, Dánia
 • Utazás módja
  Repülő, Hajó
 • Indulás helye
  Budapestről különbusszal, felszállási helyek: Mercure Budapest Castle Hill, Sopron / Győr / Komárom / Tatabánya / Shell kút Székesfehérvár M7, Nagykanizsa Tesco parkoló
 • Érkezés helye
  Genova
 • Traszfer az árban
  Igen
 • Árak
  Az árak EUR/fő-től értendők.
  A forintos összegek az aktuális MNB árfolyam alapján kerülnek átváltásra.
  A részvételi díjból 50 € / fő előfoglalási kedvezmény érvényesíthető 2022.01.26-ig történő foglalás esetén.
 • Ár tartalmaz
  Az utazás költségét budapesti indulással a kikötőbe odaúton légkondícionált különbusszal az alábbi felszállási lehetőségekkel: Tatabánya, Komárom, Győr és Sopron, Nagykanizsa, Székesfehérvár, Budapest (Mercure Budapest Castle Hill), hazaúton menetrendszerinti repülőjáratokkal, valamint elhelyezést a választott kabinkategóriában, adókat és illetékeket, kötelező borravalót, teljes ellátást a hajón**, és magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt. A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő.
 • Ár nem tartalmaz
  baleset- betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási- (sztornó) biztosítás, fakultatív programok* (minimum létszám: 10 fő), italcsomagok.
 • Szolgáltatások
  MSC GRANDIOSA
  A sikeres testvér hajók mintájára építve, az MSC Grandiosa még több nyitott teret és számos izgalmas újítást kínál. A Cirque du soleil at Sea társulat két vadonatúj show műsort alkotott kizárólag az MSC Grandiosa közönsége számára, amelyeket egy high-tech lounge-ban, kulináris élményekkel párosítva élvezhetnek a vendégek.
  Ha pedig az Aurea élényeket választja, értékelni fogja a rugalmas étkezési lehetőségek kínálatát és a korlátlan italfogyasztás élményét akár külön étteremben.Az MSC Grandiosa még több nyilvános teret kínál, mint testvérhajói, izgalmas újításokkal együtt. A rendkívüli dizájn, a létesítmények és a szórakozás széles választéka ideális az egész hajó számára.
  Az MSC Grandiosa szívében egy lélegzetelállító beltéri sétány található, amelyet drámai LED-kupola borít. Kiváló vásárlási lehetőségeknek, extra nagy és szuperbarát francia bisztrónak, valamint izgalmasabb helyeknek ad otthont minden vendégünk számára.
 • Ellátás
  Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.
Legjobb árak:
2022.04.26 - 2022.05.08 Legjobb ár$
12 éjtől, Teljes ellátás
Szobatípus: I1 Belső Bella kabin
1.415 € / fő
Elérhető indulások:
Időtartam:
Utazás módja:
Ellátás:
Szobatípus:
2022.04.26 - 2022.05.08
12 éj, Teljes ellátás, Busz
Szobatípus: I1 Belső Bella kabin
1.415 € / fő
2022.04.26 - 2022.05.08
12 éj, Teljes ellátás, Busz
Szobatípus: I2 Belső Fantastica kabin
1.470 € / fő
2022.04.26 - 2022.05.08
12 éj, Teljes ellátás, Busz
Szobatípus: O1 Ablakos Bella kabin
1.516 € / fő
2022.04.26 - 2022.05.08
12 éj, Teljes ellátás, Busz
Szobatípus: O2 Ablakos Fantastica kabin
1.581 € / fő
2022.04.26 - 2022.05.08
12 éj, Teljes ellátás, Busz
Szobatípus: B1 Balkonos Bella kabin
1.627 € / fő

Az utazás szervezője

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó cikkek
Kultúra

E-sport, harcművészet és koreai gasztroműsor is lesz ezen az online fesztiválon

A 2021 KoreaON fesztivál idén háromnaposra bővült, és második alkalommal szervezik meg.

Kultúra

Tipikus borsodi kifejezésekből írt dalt egy folkpunk zenekar

Elkészült Borsod-Abaúj-Zemplén megye alternatív himnusza.

Hírek

Súlyos szennyezés történt, tilos a fürdőzés a Duna egy szakaszán

A horgászok ökológiai katasztrófának minősítették a tragikus esetet.

Megtekintett utak, szálláshelyek