Médiaajánlat

A megújult Travelo.hu érvényes médiaajánlata erre a linkre kattintva tölthető le.Kollégáink egyedi, személyre szóló kommunikációs tervet készítenek, kérjék a lap alján található kapcsolatfelvételi formon keresztül ajánlatunkat!

Szerkesztőségi tartalom mellett megjelenő releváns utazási ajánlatok
A New Wave Media Group utazási portálja
Az átlagosnál magasabb vásárlóerővel rendelkező felhasználók kimagasló elérése*
*Esomar AB státusz affinitás index: 138, forrás: gIA 2012-07.
Hatékony felület a prémium női közönséget megszólító kampányok elemeként*
*Esomar AB nő affinitás index: 131, forrás: gIA 2012-07
Több mint 10 éves múlt utazási portálok üzemeltetésében
Natív kampányok
Utazási portál, ahol az utazási szolgáltatások (belföldi szállásajánlatok és külföldi utazások, repülőjegykereső, utasbiztosítás-kalkulátor és autóbérlés) a Travelo releváns utazási tartalmaival közvetlenül összekötve kapnak helyet az oldalon, hogy az olvasók úticéljukról rögtön leírásokat, cikkeket, hasznos információkat is találjanak; vagy ha egy útibeszámoló felkeltette érdeklődésüket, rögtön meg tudják nézni azt is, hogy milyen ajánlatokat kínálnak a Travelo partnerei az adott helyre.
Közösségi utazási élmény-, kép- és videó-megosztó oldal, mely a Travelo szerkesztőségétől függetlenül működik, teret engedve a felhasználóknak ahhoz, hogy saját tapasztalataikat nekik tetsző formában és stílusban oszthassák meg egymással szállodákról, utazásokról, úti célokról és turisztikai szolgáltatókról.
Nagyvállalati dolgozók egyéni
utazásszervezéséhez biztosított kedvezményes szállásfoglaló rendszer.
Olyan szálláshelyeknek, turisztikai desztinációknak, akiknek fontos, hogy a szálláskeresők és utazók azon rétegét érjék el, akik a szobaárba/csomagajánlatba foglalt szolgáltatásokon felül további szolgáltatásokat is igénybe vesznek: pl. masszázst, italfogyasztást - tehát, hogy a jó vásárlóerővel rendelkező, ún. Esomar AB felhasználókat érjék el!

Rendezvényhelyszínt értékesítene? Kattintson az alábbi linkre és regisztráljon!
Jól hangzik? Töltse le ártáblázatunkat!
Szeretné, ha egy adott régióba meghirdetett útjai közvetlenül azoknak jelennének meg, akik az adott régió iránt érdeklődnek, arra keresnek, arról olvasnak cikkeket? És mindezt nemcsak egyszerű kulcsszó-kiválasztással szeretné elérni, hanem valós, szerkesztőség által írt tartalom mellett szeretné, ha megjelennének ajánlatai? Kérjen minden kötelezettségtől mentesen személyre szabott médiatervet a Travelo.hu-tól a sales@travelo.hu email címen, vagy az itt található formanyomtatvány elküldésével.

Kényelmes megoldás, XML-ben átemelt ajánlatok, automatikusan leküldött ajánlatkérések, akár végár-kalkulációval is, mely munkatársai időbeosztását kevésbé terheli, mint más, manuálisan szerkesztendő megoldások. Ajánlatai releváns szerkesztőségi tartalmak, cikkek mellett jelennek meg
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha szeretné, hogy kollégáink tájékoztassák a részletekről és a megjelenési lehetőségekről, töltse ki az ajánlatkérő formanyomtatványt!
Kérje egyedi ajánlatunkat!
Cégnév*:
Név*:
E-mail cím*:
Telefonszám*:
A levél tárgya*:
Üzenet:
A formanyomtatvány elküldéséhez kérjük húzza végig a csúszkát!
Ajánlatkérés
Köszönjük ajánlatkérését! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.
New Wave Media Group Kft.
Székhely:
1072 Budapest, Klauzál utca 30.

Levelezési cím:
1126 Budapest, Nagy Jenő u 12.
index velvet totalcar divany sportgeza honfoglalo lifeutazas