Szálláshely regisztráció

Regisztrálja szálláshelyét egyetlen egyszerű lépésben, hogy mihamarabb felkerüljön a Travelo.hu adatbázisába!

A Travelo.hu magazinos tartalmai miatt különösen kedvelt az utazási témák iránt érdeklődők között. Adatbázisunkban szereplő szerződött partnereink ajánlatai kapcsolódó cikkeink mellett épp úgy megjelennek, mint a New Wave Media Group cégcsoport számos felületén (Origo.hu, Life.hu, Freemail.hu, stb.).

Ragadja meg a lehetőséget, kerüljön fel a Travelo.hu adatbázisába most, és jelenjen meg csomagajánlataival, értékesítse szállás kapacitását és ajándékutalványait a Travelo.hu-t felkereső több mint havi 700.000*, utazását tervező egyedi felhasználónak!  * A Travelo.hu látogatottsága a Magyarország, DKT-Gemius 2020. áprilisban auditált adatai alapján 712.853 real user volt.

Szerződéskötés
 • Nincs regisztrációs díj! Az aláírt szerződés visszaküldése és a szálláshely adatainak rögzítése után ajánlatai azonnal megjelennek az oldalon.
 • Csak a tényleges vendégforgalom-, valamint az értékesített voucherek után kalkulált jutalékot kell fizetnie.
  A jutalék minimum mértéke nettó 12% + Áfa
 • Dedikált kapcsolattartó, aki tanácsaival segíti Önt, hogy megjelenései és ajánlatai a lehető legnagyobb hatékonyságot érjék el.
 • Feltöltött utazási ajánlatai - legyen szó szobaárról, csomagajánlatról vagy utazási utalványról - elérhetőek a Travelo.hu főoldaláról az "utazási ajánlatok" menüpont alatt kereshető formában és natív tartalomként megjelennek a Travelo.hu kapcsolódó magazinos cikkei mellett is, közvetlen lehetőséget adva a vásárlásra azoknak az olvasóknak, akik az adott térségről vagy témáról olvasnak és utazásukat tervezik.
 • Partnereink ajánlatait a New Wave Media Group cégcsoport és a Travelo social média felületein is megosztjuk, postok és hirdetések formájában.
 • A vendég a szállás- vagy az utalvány értékét közvetlenül Partnerünk részére fizeti, a jutalék fizetésére csak a teljesítést (utalvány megvásárlását vagy szállásfoglalásnál a tényleges tartózkodást) követően kerül sor.
 • Rendszerünkben lehetősége van szobatipusonként is élő kontingenst beállítani, így a vendégek azonnal tudnak foglalni Önnél!
 • Rendszerünkben beállíthatja az egyes szobatípusok és szolgáltatások felárait, illetve az elérhető kedvezményeket is (pl. gyerekkedvezmények, előfoglalási kedvezmények), így a Vendégek pontos árkalkulációt tudnak készíteni a foglalás során.
 • Alkalmanként, ha erőforráshiány miatt segítségre van szüksége adatlapja kitöltésében, ajánlatai feltöltésében, kedvező díj ellenében megrendelheti a szolgáltatást.
Szerződéskötés
Szálláshely neve:
Szálláshely típusa:
Szobák száma:
Csillagok:
Superior:
Összesen fizetendő:
0 Ft
Szállás típusa Kategória Nettó éves díj
Szálloda 10 szoba alatt 0. kategoria 55 000 Ft
11-30 szoba között I. kategoria 85 000 Ft
31-50 szoba között II. kategoria 115 000 Ft
51-100 szoba között III. kategoria 175 000 Ft
101-200 szoba között IV. kategoria 215 000 Ft
201 szoba felett V. kategoria 265 000 Ft
Szállás típusa Kategória Nettó éves díj
Panzió, Apartman, Hostel, Villa, Vendégfogadó, Magánszálláshely 10 szoba alatt I. kategoria 35 000 Ft
11-30 szoba között II. kategoria 45 000 Ft
31 szoba felett III. kategoria 60 000 Ft
Az éves díj az alábbi grátisz megjelenéseket tartalmazza összesen 155 000 Ft értékben
 • 1 alkalommal (1 hét fix megjelenés) címlapi szöveges-képes ajánló
 • 1 alkalommal (1 hét fix megjelenés) címlapi linkes ajánló
 • 1 alkalommal (1 kiküldés) szöveges-képes megjelenés Travelo hírlevelében.
Székhely
Cégnév:
Ország:
Megye:
Település:
Irányítószám:
Cím:
Telephely
Ország:
Megye:
Település:
Irányítószám:
Cím:
Adószám:
Cégjegyzékszám:
NTAK szám:
Kapcsolattartó
Kapcsolattartó neve:
Email:
Telefon:
+
Fax:
+
Cég képviselője:
A szerződést aláíró személy neve.
Az adatok elküldésével elfogadom a Travelo.hu helyszínekre és szogáltatókra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit, valamint kijelentem, hogy a fenti adatok a valóságnak megfelelnek, és jogosult vagyok eljárni a cég nevében.